Ελένη Μενεγάκη: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την εμφάνιση της στην συμβολική φωταγώγηση του Εθνικού Θεάτρου

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την εμφάνιση της στην  συμβολική φωταγώγηση του Εθνικού Θεάτρου

Πριν από λίγο ξεκίνησε η η συμβολική φωταγώγηση σε ροζ χρώμα, του εμβληματικού κτηρίου Τσίλλερ για την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού γνωστής εταιρίας καλλυντικών.

Μέσα σε όλα για άλλη μια χρονιά το μήνυμα της καμπάνιας μεταφέρει η Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, Ελένη Μενεγάκη, συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό σημαντικά το μήνυμα της καμπάνιας.

Η γνωστή παρουσιάστρια έφτασε πριν λίγη ώρα στο Εθνικό Θέατρο συνοδευόμενη από τον στενό της συνεργάτη Στάθη Κουκουτσίδη. Μάλιστα, επέλεξε να φορέσει ένα λευκό σακάκι με λευκό παντελόνι και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν εντυπωσιακό κότσο. Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr ήταν εκεί για να απαθανατίσει την στιγμή.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες με την Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη - Εκδήλωση

Εκδήλωση - Ελένη Μενεγάκη

Εμφάνιση - Ελένη Μενεγάκη

Μενεγάκη - Η λαμπερή εμφάνιση

Μενεγάκη - Εμφάνιση στα ροζ

"Πονοκέφαλος" για Μενεγάκη - Παντζόπουλο το νέο τους σπίτι στην Κηφισιά - Τι συνέβη

Μετά από πολλές απανωτές αναβολές και καθυστερήσεις, όλα δείχνουν ότι μπήκαν στην τελική ευθεία και είναι πλέον θέμα ημερών για την οικογένεια ΜενεγάκηΠαντζόπουλου η μετακόμιση στο νέο τους σπίτι.

Μια επενδυτική κίνηση που το ζευγάρι ετοιμάζει εδώ περίπου και έναν χρόνο και που η ίδια η παρουσιάστρια έχει επιμεληθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια με το δικό της γούστο, προκειμένου η διαρρύθμιση και οι εσωτερικές αλλαγές να είναι ακριβώς όπως τις ήθελε και τις είχε φανταστεί...

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η αλήθεια είναι ότι η Ελένη με τον άντρα της καθυστέρησαν τη μετακόμιση από τα Μελίσσια στην Κηφισιά από την μία λόγω των περιοριστικών μέτρων της καραντίνας και από την άλλη εξαιτίας των επαγγελματικών συναντήσεων της παρουσιάστριας, που είχαν κατά κάποιο τρόπο απορροφήσει και μονοπωλήσει τον χρόνο αλλά και το ενδιαφέρον της το τελευταίο διάστημα.

Ελένη Μενεγάκη νέο σπίτι

Αίσιο τέλος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο συγκεκριμένο σπίτι θα μείνουν η Ελένη με τον Μάκη και τις τρεις κόρες της Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα, ενώ ο Άγγελος, μέχρι να φύγει για σπουδές στο εξωτερικό, θα μένει μαζί με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο.

Μενεγάκη Παντζόπουλος σπίτι Κηφισιά

Η “ωραία Ελένη” προγραμματίζει επομένως την μετακόμιση στο νέο της σπίτι να γίνει πριν από τα Χριστούγεννα, εκτός απροόπτου, και θέλει όλα να είναι στην εντέλεια μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια αλλά και πριν αναχωρήσει μαζί με την οικογένειά της για το ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό (δείτε εδώ λεπτομέρειες), που ετοιμάζει κάθε χρόνο με μοναδική εξαίρεση πέρυσι λόγω πανδημίας...

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 20/10, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ