Σοφία Βόσσου: «Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα...» - "Σπάει" η σιωπή της για την υγεία του Μικρούτσικου

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Βόσσου: «Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα...» -

Στην εκπομπή Happy Day και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο έκανε δηλώσεις η Σοφία Βόσσου, μιλώντας για την κατάσταση υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου. Η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για το τι συμβαίνει, λόγω διάφορων σχολίων που έχουν γραφτεί από χθες που έγινε γνωστή η είδηση πως βρίσκεται στην εντατική.

«Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα γιατί πολλά λέγονται και δε θέλω. Διασωληνώθηκε προληπτικά για λίγες ώρες και τώρα έχει αποσωληνωθεί και είναι καλά, πηγαίνει καλύτερα. Εδώ και 1,5 μήνα περίπου, μπήκαμε στον Ευαγγελισμό γιατί έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο για το ουροποιητικό του. Πήγε πάρα πολύ καλά. Έχει υποκείμενα (σ.σ. νοσήματα) ο Ανδρέας, δηλαδή τα πνευμονάκια του, η καρδούλα του, από την προηγούμενη κατάσταση. Κάποια λοίμωξη πρέπει να πήρε και αυτό του έκανε χαμηλό οξυγόνο, με αποτέλεσμα οι γιατροί προληπτικά για κάποιες ώρες να τον διασωληνώσουν.

Η αλήθεια είναι τώρα ότι αποσωληνώθηκε, είναι μια χαρά, παραμένει στην Εντατική για να τον φροντίσουν, να τον έχουν για λίγες ώρες και θα επιστρέψει στο δωμάτιο. Είναι κοντά του ο γιος του βέβαια και η σύντροφός του. Καθημερινά μιλάμε και με τον Αντρέα έχω μιλήσει. Μιλάμε στο τηλέφωνο. Έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, είναι συγκινητική η αγάπη και είναι ένας μεγάλος βαθμός προστασίας» είπε η Σοφία Βόσσου.

Το δημόσιο μήνυμα συμπαράστασης της Καινούργιου

Ανησυχία έχει προκαλέσει ο Ανδρέας Μικρούτσικός ο οποίος βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος της εκπομπής, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο για να του ευχηθεί δημόσια περαστικά. «Περαστικά Ανδρέα μου.. Εύχομαι να γυρίσεις γρήγορα στο σπίτι μας πιο δυνατός από ποτέ! Σ αγαπάμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου - Ανάρτηση

για τον Ανδρέα Μικρούτσικο