Πασίγνωστος ηθοποιός σκότωσε κατά λάθος γυναίκα στα γυρίσματα ταινίας - Έκλαιγε έξω από το τμήμα

Πρωτοφανή τραγωδία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πασίγνωστος ηθοποιός σκότωσε κατά λάθος γυναίκα στα γυρίσματα ταινίας - Έκλαιγε έξω από το τμήμα

Η αστυνομία της αμερικανικής πολιτείας δήλωσε ότι ο ηθοποιός πυροβόλησε με το όπλο, το οποίο ήταν μέρος του σκηνικού, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ωστόσο λίγο αργότερα έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Εκπρόσωπος του δήλωσε ότι υπήρξε ένα ατύχημα στο πλατό που αφορούσε την κακή πυροδότηση ενός όπλου με άσφαιρα.

Ο λόγος για τον Άλεκ Μπάλντουιν! Η εφημερίδα Santa Fe New Mexican ανέφερε ότι ο Μπάλντουιν εθεάθη έξω από το γραφείο του σερίφη να κλαίει.

Άλεκ Μπάλντουιν

Ποια ήταν η γυναίκα που έχασε την ζωή της

Η 42χρονη Halyna Hutchins εργαζόταν ως διευθύντρια φωτογραφίας. Ο άνδρας που νοσηλεύεται είναι ο Joel Souza, 48 ετών, σκηνοθέτης της ταινίας. Σύμφωνα με την προσωπική της ιστοσελίδα, η κ. Hutchins κατάγεται από την Ουκρανία και μεγάλωσε σε μια σοβιετική στρατιωτική βάση στον Αρκτικό Κύκλο. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Κίεβο και κινηματογράφο στο Λος Άντζελες, ενώ το 2019 χαρακτηρίστηκε «ανερχόμενο αστέρι» από το αμερικανικό περιοδικό Cinematographer.

Ήταν η διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας δράσης Archenemy του 2020, σε σκηνοθεσία του Adam Egypt Mortimer.

Άλεκ Μπάλντουιν σκότωσε γυναίκα

Ο Μπάλντουιν, 68 ετών, είναι συμπαραγωγός της ταινίας και υποδύεται τον συνονόματό της, έναν παράνομο ονόματι Rust, του οποίου ο 13χρονος εγγονός καταδικάζεται για μια τυχαία δολοφονία.

«Είμαι τόσο λυπημένη που έχασα τη Halyna. Και τόσο εξοργισμένος που αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε ένα πλατό», έγραψε στο Twitter ο σκηνοθέτης του Archenemy, Adam Egypt Mortimer. «Ήταν ένα λαμπρό ταλέντο που ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στην τέχνη και στον κινηματογράφο».

Η βιογραφία του ηθοποιού

Ο Μπάλντουιν γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 1958 στην Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στην συνοικία Νασάου. Είναι ο μεγαλύτερος γιος της Κάρολ Νιούκομπ (γεννημένη το 1930 ως Μαρτινώ) και του Αλεξάντερ Μπάλντουιν Τζούνιορ (26 Οκτωβρίου 1927 - 15 Απριλίου 1983), καθηγητή ιστορίας / κοινωνικών επιστημών και προπονητή ποδοσφαίρου. Έχει τρεις μικρότερους αδερφούς : Ντάνιελ, Γουίλιαμ και Στήβεν που έγιναν και αυτοί ηθοποιοί. Έχει επίσης δυο αδερφές: Μπεθ και Τζέιν.

Ο Μπάλντουιν και τα αδέρφια του ανατράφηκαν ως Ρωμαίοι καθολικοί. Έχουν γαλλο-καναδική, αγγλική, ιρλανδική, σκωτσέζικη και γερμανική καταγωγή. Από την πλευρά του πατέρα του, ο Μπάλντουιν κατάγεται από τον Mayflower John Howland και αποτελεί την 13η γενιά που γεννήθηκε στην Βόρεια Αμερική και την 14η γενιά που έζησε στην Βόρεια Αμερική.

Ο Μπάλντουιν φοίτησε στο λύκειο Alfred G. Berner και έπαιζε ποδόσφαιρο με προπονητή τον Bob Reifsnyder. Στην Νέα Υόρκη εργάστηκε στην ντίσκο Studio 54. Από το 1976 έως το 1979 σπούδασε στο Πανεπιστήμιο George Washington. Το 1979 έχασε την προεδρία στις φοιτητικές εκλογές και έλαβε μια προσωπική επιστολή από τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον (με τον οποίο είχε μια αμοιβαία φιλία) ο οποίος τον ενθάρρυνε να χρησιμοποιήσει αυτή την ήττα ως μελλοντική εμπειρία.

Στην συνέχεια μετακόμισε στο Tisch School of Arts στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης όπου σπούδασε μαζί με τους Geoffrey Horne και Mira Rostova στο Ινστιτούτο Θεάτρου Lee Strasberg. Το 1994 έλαβε το πτυχίο Bachelor of Fine Arts από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.