Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Στρίμωξα πολύ την Κατερίνα στη...»

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Στρίμωξα πολύ την Κατερίνα στη...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησαν δηλώσεις ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού καθώς μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν για την παράσταση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη», τη σχέση τους και την εμφάνιση της Κατερίνας στην εκπομπή «Fishy».

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Μετά από 1,5 χρόνο είναι καιρός να ανέβει ξανά η παράσταση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη». Δουλεύω σε ένα εργοστάσιο και ερωτεύομαι, αγαπώ μία γυναίκα και την παντρεύομαι. Καμία σχέση με την Κατερίνα στην παράσταση!».

«Τα γυρίσματα του Fishy έχουν τελειώσει» είπε και αποκάλυψε πως η Κατερίνα Γερονικολού θα εμφανιστεί ως καλεσμένη: «Την στρίμωξα πολύ την Κατερίνα στην συνέντευξη για το Fishy, είμασταν μεσοπέλαγα, τι θα μπορούσε να κάνει;».

Η Κατερίνα Γερονικολού μεταξύ άλλων τόνισε: «Το πειραχτήρι στην παράσταση σίγουρα δεν είμαι εγώ, είναι η Μιμή Ντενίση. Βεβαίως και βοηθάω τον Γιάννη στην οργάνωση, τους πάντες βοηθάω… Όσοι είναι κοντά μου φεύγουν πιο πειθαρχημένοι». Μάλιστα, ο ίδιος πριν μερικές μέρες μίλησε και για την Βάσω Λασκαράκη.

Οι δηλώσεις Τσιμιτσέλη - Γερονικολού

Αποκάλυψε για πρώτη φορά την σχέση που έχει η κόρη του με την Κατερίνα Γερονικολού

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και την Δέσποινα Καμπούρη μίλησε το πρωί της Πέμπτης (21/10) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνύπαρξη της κόρης του με την Κατερίνα Γερονικολού.

«Δεν θεωρώ ότι είναι ταμπού για έναν άνδρα που είναι δημόσιο πρόσωπο να έχει παιδί από προηγούμενο γάμο. Η Κατερίνα με την Εύα τα πάνε πάρα πολύ καλά και περνάμε πάρα πολύ καλά. Δεν υπάρχει κάτι να κρύψω σε αυτό.

Στην αρχή υπήρχε αυτός ο φόβος. Μετά, αφού έγινε η γνωριμία, συμπάθησε η μία την άλλη και δεν υπήρξε πρόβλημα. Στη φάση που η μικρή δεν θα ήθελε την Κατερίνα, αυτός που θα είχε όλη τη φόρτιση θα ήμουν εγώ, γιατί θα ήμουν ακριβώς στη μέση.

Δεν έχω σκεφτεί την ανακοίνωση ενός δεύτερου παιδιού στην Εύα. Το να υπάρξει ένα δεύτερο παιδί είτε από εμένα είτε από την Βάσω, κάνει την Εύα να χάνει την πρωτοκαθεδρία… Εγώ δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να μην έχω προτεραιότητα την Εύα. Δεν το ξέρω, αλλά δεν μπορείς να κάνεις σχέδια σε αυτό το πράγμα».