Συγκινεί η Πέγκυ Τρικαλιώτη με την αποκάλυψή της - «Μου έλεγαν όλοι ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω ποτέ παιδί»

«Μου απέκλεισε όλα τα ενδεχόμενα και μου είπε πως...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί η Πέγκυ Τρικαλιώτη με την αποκάλυψή της - «Μου έλεγαν όλοι ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω ποτέ παιδί»

Μέσα από την εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Πέγκυ Τρικαλιώτη στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να έρθει στον κόσμο η κορούλα της. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια άκρως συγκινητική αποκάλυψη σχετικά με την ζωή της.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό που έγινε με την Φραντζέσκα ήταν ένα θαύμα. Ήταν να μην έρθει, έσκιζαν τα ιμάτια τους όλοι οι γιατροί στους οποίους είχα πάει. Μου έλεγαν όλοι ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κάνω ποτέ παιδί».

«Την ώρα που μου το έλεγε αυτό ο γιατρός ήμουν στο αυτοκίνητο μαζί με τον σύντροφο μου,. Με πήρε να μου πει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχα κάνει, μου είπε «για σένα έχει τελειώσει, Πέγκυ μου, αυτό οριστικά». Σχεδόν δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε στο τηλέφωνο.

Μου απέκλεισε όλα τα ενδεχόμενα και μου είπε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνω παιδί» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός. «Θυμάμαι ότι είπα στον Θανάση, «σε παρακαλώ, σταμάτα λίγο στην άκρη». Άνοιξα την πόρτα και άρχισα να τρέχω και να κλαίω».

Οι δηλώσεις της Πέγκυς Τρικαλιώτη

Αυτά αποκάλυψε η Πέγκυ Τρικαλιώτη για την εγκυμοσύνη της

«Καταλαβαίνεις ότι είναι τεράστια η αγάπη που μπορείς να φέρεις μέσα σου» σχολίασε στη Νάντια Κοντογεώργη. «Όταν γεννάς ένα παιδί, όσο και να έχεις φανταστεί πώς μπορεί να είναι αυτό το πράγμα, είναι ένα συναίσθημα τόσο πρωτόγνωρο. Είναι σαν να ζεις σε ένα σπίτι και να ξέρεις ότι πάνω έχει έναν καινούριο όροφο. Σου έχουν πει περίπου πώς θα είναι, οπότε τον φαντάζεσαι. Και ξαφνικά ανοίγεις την πόρτα και μπαίνεις και λες, όχι, αυτό είναι το σπίτι όπου θέλω να ζήσω, πώς ζούσα τόσο καιρό στον κάτω όροφο;».

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη πρόσθεσε πως καταλαβαίνει καλά και τις γυναίκες που δεν θέλουν να γίνουν μητέρες. «Αλλά οι γυναίκες που το θέλουν, είναι καλό να το κάνουν είτε υιοθετώντας είτε προσπαθώντας με όποιον τρόπο πια τους δίνει η ιατρική».