Πρεμιέρα για το «Φως στο Τούνελ» - Έτσι καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό η Αγγελική Νικολούλη

Η νέα συνεργασία με την Ιταλία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για το «Φως στο Τούνελ» -  Έτσι καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό η Αγγελική Νικολούλη

Το βράδυ της Παρασκευής 22/10 η Αγγελική Νικολούλη έκανε πρεμιέρα μέσα από την καινούργια της τηλεοπτική στέγη, στο MEGA με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Μεταξύ άλλων η ίδια καλωσόρισε τον τηλεοπτικό της κοινό ενώ από την άλλη δεν δίστασε να ξεμπροστιάσει και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλό δείτε εδώ.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Καλησπέρα σας, καλωσορίσατε στο νέο και μεγάλο μας τηλεοπτικό σπίτι. Εμάς μας αρέσει, εσάς; Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το μακρινό ταξίδι στον κόσμο του μυστηρίου και της αναζήτησης. Να βοηθήσουμε συνανθρώπους που μας έχουν ανάγκη.

Ευχαριστώ για τις ευχές και τα λουλούδια σας», είπε αρχικά και συνέχισε, αποκαλύπτοντας τις νέες συνεργασίες της: «Προτού ξεκινήσουμε την έρευνα θα πεταχτούμε στην Ιταλία και το Che l’ah visto, την ιταλική εκπομπή που ασχολείται με την έρευνα εδώ και πολλά χρόνια.

Κάθε εβδομάδα θα έχουμε επαφή με την αντίστοιχη εκπομπή κάποιας άλλης χώρας». Η Ιταλίδα δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό της ελληνικής εκπομπής για ό,τι χρειαστεί, ενώ το αντίστοιχο ισχύει και για το «Φως στο τούνελ».

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Νικολούλη

«Το λέω και ανατριχιάζω» - Η υπόθεση που συγκλόνισε την Αγγελική Νικολούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Αγγελική Νικολούλη η οποία μίλησε για την υπόθεση που τη συγκλόνισε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Η δημοσιογράφος έχει δει αρκετά εγκλήματα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο χώρο ωστόσο μία ήταν αυτή που κατάφερε να την αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για την υπόθεση της δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού, και για τη στιγμή που κατάλαβε πού βρίσκεται θαμμένο το πτώμα του, ενώ αναφέρθηκε και στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

«Για μένα ο Γραικός ήταν νεκρός από την αρχή. Δεν με πίστευε κανείς. Πήγα στη Θεσσαλονίκη τότε, πήγα σε τρεις χώρους. Έλεγα πού μπορεί να είναι. Πήγα στα σφαγεία αιφνιδιαστικά, με βοήθησαν. Πήγα κι εκεί που έκαιγαν τα κρέατα τα σφαγμένα να δω πότε λειτουργούσε αυτό. Πήγα από εδώ, πήγα από εκεί. Βρέθηκα με τη γυναίκα του, μίλησα, κάναμε τον περίπατό μας, την είδα από κοντά και κουβεντιάσαμε διαφορετικά.

Και άφησα τελευταίο τον έμπορο με τον οποίο είχε τη συναλλαγή. Μιλούσα μαζί του στο τηλέφωνο, αλλά δεν τον είχα δει από κοντά. Με το που ήρθε και τον είδα και μπήκαμε στο αυτοκίνητο μετά από δική μου επιμονή, κάτι δεν μου άρεσε. Του είπα να κάνουμε τη διαδρομή, δεν ήθελε, την κάναμε.

Ξέρεις ποιο είναι το πιο σοκαριστικό; Μετά τη βόλτα του είπα ότι θέλω να πάω στη μονάδα σου. Μου λέει αποκλείεται. Του λέω θέλω να πάμε. Μου λέει την κάμερα ξέχασέ την, ήταν κάθετος. Δεν πρόλαβα να ενημερώσω και τους συνεργάτες ότι εμείς προπορευόμαστε και πήγαμε εκεί στη μονάδα του. Καμιά φορά είναι σαν να σε τραβάει κάτι, ένα ντοκουμέντο. Δεν ένιωθα φόβο. Βέβαια, ούρλιαζαν τα σκυλιά, ήμασταν οι δυο μας σε έναν χώρο περίεργο.

Μου λέει πού πας; Λέω πάω πίσω εκεί. Μου λέει δεν έχει τίποτα εκεί, έχει λάσπες θα λερωθείς. Προχωρούσα, προχωρούσα και βρέθηκα πάνω από τον τάφο του Γραικού. Κι εκεί σταμάτηα. Το λέω και ανατριχιάζω. Γύρισα και τον είδα που με κοίταζε κάπως περίεργα και μου έκανε νόημα να πάω προς τα πίσω. Και πήγα. Μου λέει ό,τι είδες είδες, πάμε. Εκεί ένιωσα ότι κάτι υπάρχει εκεί. Πήρα τότε και τις Αρχές και τους είπα για μένα ο Γραικός είναι κάπου εκεί γύρω», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.