Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Στιγμές ευτυχίας στην οικογένειά της

Η ανάρτηση όλο νόημα για τα γενέθλιά της - «Πατώ γερά στη γη και στα 54 χρόνια μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Στιγμές ευτυχίας στην οικογένειά της

Μετά από τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον γάμο του Άκη Πετρετζίκη, μέσα σε όλα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είχε τα γενέθλιά της.

Η γνωστή σεφ είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ όμορφη και συγκινητική ανάρτηση, αναφερόμενη από τα παιδικά της χρόνια μέχρι και σήμερα.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ σε αυτό τον λατρεμένο τόπο τότε που η Νάουσα δεν ήταν trend προορισμός.

Ρουφούσα δύναμη από αυτά τα βράχια και το μπλε της θάλασσας, έκανα όνειρα στα 12 μου χρόνια και με έβλεπα να μεγαλώνω και να ταξιδεύω, να γνωρίζω τον κόσμο, αλλά πάντα να επιστρέφω εδώ στον τόπο μου στους ανθρώπους μου.

Καπετάνισσα με έλεγαν οι φίλοι μου γιατί μόνο για ταξίδια τους μιλούσα. Είμαι ευλογημένη που το ζω, που αντικρίζω αυτό που μου δίνει δύναμη και αγαλλιάζει την ψυχή μου.

Που σε κάθε βήμα μου στα σοκάκια της Πάρου βλέπω ανθρώπους που μας δένουν τόσα πολλά βιώματα, που στο βάθος τίποτα δεν έχει αλλάξει, που η ομορφιά της Πάρου βρίσκεται στους παριανούς φίλους μου που δεν τους χορταίνω κάθε φορά.

Ευχαριστώ για τις ευχές σας στα εκατοντάδες μηνύματα, ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Μεγαλώνοντας αλλάζω αλλά πάντα ίδια μένω κι ευχαριστώ το θεό γι αυτό γιατί πατώ γερά στη γη και στα 54 χρόνια μου, πάντα ξέρω πια είμαι. Είμαι απλά η Αργυρώ η κόρη της Κωστάντζας και του καπταν Γιάννη του Παπαδάκη και τίποτα παραπάνω».

Η ανάρτηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Δυσάρεστες εξελίξεις για την συνεργασία ΣΚΑΙ και Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 15/10 στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα, η μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι αρκετά δυσαρεστημένη με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, στον οποίο και "κατοικεί" αυτή την σεζόν με την εκπομπή "Ώρα για φαγητό".

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, η αλλαγή στην ώρα προβολής της εκπομπής δυσαρέστησε την σεφ αφού 13:15 το μεσημέρι που προβάλλεται ο κόσμος ή μαγειρεύει ή έχει ήδη μαγειρέψει. Σε καμία περίπτωση αυτή η ώρα δεν είναι κατάλληλη για να αποφασίσει κανείς τι θα φάει κι αυτό φαίνεται κι από τα ποσοστά τηλεθέασης που έχουν πέσει όχι απλά σε μονοψήφια, αλλά σε πολύ χαμηλά κιόλας.

Η συνέχεια του ρεπορτάζ αναφέρει, μάλιστα, πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι η τελευταία χρονιά που βλέπουμε την Αργυρώ στον ΣΚΑΙ. Αν μη τι άλλο έχει δεχθεί προτάσεις από αρκετά κανάλια και τίποτα δεν αποκλείεται μέχρι στιγμής...

Για να δούμε τι θα δούμε...