Μαρία Τζομπανάκη: Δημοσίευσε τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο της και τον εγγονό της και το Instagram "έπεσε"

"Βροχή" τα likes

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρία Τζομπανάκη: Δημοσίευσε τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο της και τον εγγονό της και το Instagram

Την Μαρία Τζομπανάκη αυτή τη περίοδο την παρακολουθούμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, στη νέα σειρά «Σασμός» όπου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και όχι άδικα μιας και οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδια είναι άκρως καταιγιστικές.

Μεταξύ άλλων όπως έχουμε αναφέρει κι άλλες φορές η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη για πρώτη φορά τηλεοπτικά.

Ωστόσο, ως λάτρης των social media, η Μαρία Τζομπανάκη δεν διστάζει να μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Κάτι που έκανε για ακόμη μια φορά, παρουσιάζοντάς μας μερικές "τρυφερές" φωτογραφίες με τον εγγονό της, με τα σχόλια να "πέφτουν βροχή".

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Τζομπανάκη

«Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου στην Κρήτη»

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star μίλησε το πρωί της Δευτέρας (11/10) η Μαρία Τζομπανάκη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με την πατρίδα της την Κρήτη, ενώ αποκάλυψε πως έχει ήδη φτιάξει το μνήμα της από το 1999.

Η Μαρία Τζομπανάκη επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση φέτος, με την νέα επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός.

«Πάντα στην Κρήτη είμαι εγώ. Όπου και να πάω η Κρήτη είναι η αναφορά μου κι εκεί θα θαφτώ. Εκεί θα τελειώσω τη ζωή μου. Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί, πουθενά αλλού.

Βέβαια. Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου. Είναι το μόνο σπίτι που ξέρουμε πού θα καταλήξουμε. Θέλω να είναι εκεί. Θέλω να κοιτάζω τον Ψηλορείτη σε ένα σημείο, στα μέρη της μάνας μου, στον Μυλοπόταμο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη.