Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Θα πάθετε πλάκα με την λευκή απλή κουζίνα και το έντονο ξύλο του σπιτιού της

Βγαλμένη από περιοδικό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Θα πάθετε πλάκα με την λευκή απλή κουζίνα και το έντονο ξύλο του σπιτιού της

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τι κουζίνα έχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο σπίτι της, καθώς είναι άκρως Instagramική και πολυτελής! Μάλιστα η ίδια, δεν την έχει αφήσει μόνο ολόλευκη που δίνει ακόμα παραπάνω φως στον χώρο αλλά έχει και λεπτομέρειες από ξύλο

Η ίδια, φημίζεται για το στιλ της και αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να μην καθρεφτίζεται στον προσωπικό της χώρο. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη , επέλεξε μίνιμαλ τόνους για την διακόσμησή της.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram καθώς είναι αρκετά ενεργή, προσέξαμε την κουζίνα της την ώρα μάλιστα που η ίδια τρώει πρωινό. Το σπίτι της φαίνεται αρκετά μεγάλο και φωτεινό, όπως και ο χώρος στον οποίο περνάει αρκετές ώρες της ημέρας. Δείτε εδώ το σπίτι - μεζονέτα εκτός Αθηνών για Κατερίνα Γερονικολου και Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Οι φωτογραφίες από την κουζίνα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Ο Κωνσταντίνος θέλει να πάει στο All Star Survivor και εγώ να μείνω εδώ»

Πριν από λίγο καιρό, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark και μεταξύ άλλων σχολίασε το ενδεχόμενο της συμμετοχής του Κωνσταντίνου Βασάλου αλλά και της δικής της, στο Survivor All Star.

Η επιθυμία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη να ξαναζήσει την τεράστια εμπειρία του Survivor δεν κρύβεται καθώς καθημερινά, τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της, σχολιάζουν τα επεισόδια μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

H ίδια, στην εξομολόγησή της στον Θέμη Γεωργαντά αποκάλυψε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλει να πάει μόνος του στο Survivor All Star, το οποίο ενδέχεται να γίνει την επόμενη σεζόν, ωστόσο δεν έχει σκοπό να την αφήσει.

Για το τι την ενοχλεί συνεχώς στον σύντροφό της: «Του λέω: "Ρε άνθρωπε όταν μπαίνεις μέσα στο σπίτι βγάλε τα παπούτσια σου". Δεν μπορεί να το καταλάβει. Θέλω να βλέπω καθαρό το σπίτι. Τα παπούτσια έξω από το σπίτι. Είμαι ψυχαναγκαστική».

Για το πότε είδε τον Κωνσταντίνο Βασάλο ερωτικά: «Όταν πλυθήκαμε και γίναμε άνθρωποι στο πάρτι της ένωσης είπα “όπα, καλός είναι αυτός”. Πριν δεν μου άρεσε γιατί ήταν πολύ φουσκωτός. Και τελικά τον είδα, με είδε και μου πέρασε από το μυαλό… Όταν βγήκαμε από το Survivor ήρθαμε κοντά τον Οκτώβριο, μετά τα γενέθλιά του».

Για την κατινιά που έχει κάνει: «Κινητό έχω δει πιο παλιά. Τώρα που με τον Κωνσταντίνο έχουμε δει τους κωδικούς ο ένας του άλλου είμαστε ανοιχτοί. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη. Πιο παλιά είχα ψάξει και είχα βρει. Όποιος ψάχνει βρίσκει».

Για τη συμμετοχή τους στο All Star Survivor: «Ο Κωνσταντίνος θέλει να πάει στο All Star Survivor και εγώ να μείνω εδώ. Εκείνος είχε φτάσει τρίτος εγώ τερμάτισε έκτη. Δικαιούμαι να πάω. Εγώ θέλω να πάω. Θα τον άφηνα να πάει μόνος του, αν εγώ είχα κάποιο λόγο να κάτσω εδώ… Ο νοών νοείτω».