Φίλιππος – Nina Flohr: Πλήθος κόσμου στο γάμο - Οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φίλιππος – Nina Flohr: Πλήθος κόσμου στο γάμο - Οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες

Στην Μητρόπολη Αθηνών έχει προγραμματιστεί να γίνει ο γάμος του Φίλιππου Γλυξμπουργκ - Νίνα Φλορ. Μάλιστα εχθές 22/10 το ερωτευμένο ζευγάρι παρευρέθηκε στο pre wedding party τους ενώ από ώρα σε ώρα προετοιμάζεται ο θρησκευτικός τους γάμος.

Βέβαια, από νωρίς το μεσημέρι, πλήθος κόσμου βρίσκεται περιμετρικά έξω από τον ιστορικό ναό της Μητρόπολης προκειμένου να παρακολουθήσει την άφιξη του γαμπρού Φίλιππου αλλά και την είσοδο της εντυπωσιακής νύφης.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους 100 ενώ μετά την θρησκευτική τελετή θα ακολουθήσει το γαμήλιο πάρτι στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο.

Αυτοί οι οποίοι δεν είχαν την δυνατότητα να βρεθούν μέσα στην εκκλησία όμως, θα έχει στηθεί γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή. Μεταξύ άλλων ο φωτογραφικός του YouWeekly.gr ήταν εκεί για να απαθανατίσει τις πρώτες αφίξεις.

Οι πρώτες αφίξεις στον γάμο του Φιλίππου - Νίνας Φλορ

Γάμος Φιλίππου - Νίνα Φλορ

Αφίξεις στον γάμο Φιλίππου Νίνα Φλορ

Ο υπέρλαμπρος γάμος Φιλίππου - Νίνας Φλορ

Φίλιππος Γλύξμπουργκ - Νίνα Φλορ: Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Νίνα Φλορ και Φίλιππος Γλύξμπουργκ το απόγευμα στις 17:00 θα πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό τους γάμο στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος να τελεί το μυστήριο στην ίδια εκκλησία που παντρεύτηκαν και οι γονείς του γαρμπού.

Οι καλεσμένοι τους θα είναι 100 και ανάμεσα τους θα δούμε εκτός από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη και την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη και τον Σταύρο Νιάρχο, ο οποίος θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα.

Στη λίστα των γαλαζοαίματων καλεσμένων ειναι και εκπρόσωποι από τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας, της Ισπανίας, της Γιουγκοσλαβίας, της Βουλγαρίας, της Σουηδίας, της Ολλανδίας και του Ανόβερο. Επίσης θα δούμε ο Παύλος με την Μαρί Σαντάλ, ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ, η αδερφή του Θεοδώρα και η Μαρία Ολυμπία και ο αδερφός της Αχιλλέας και φυσικά ο πατέρας της νύφης, Τόμας Φλορ.

Δείτε στο okmag.gr αποκλειστικό φωτογραφίες της οικογένειας από τις προετοιμασίες.