Ελεονώρα Μελέτη: «Γινόταν ένας καθημερινός διασυρμός γύρω από το όνομά μου...» - Συγκινούν τα λόγια της

Το εξομολογείται για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «Γινόταν ένας καθημερινός διασυρμός γύρω από το όνομά μου...» - Συγκινούν τα λόγια της

Για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε στη δουλειά της στο χώρο της τηλεόρασης, μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real και στη δημοσιογράφο, Νίκη Κώτσου.

Μετά την συγκλονιστική της εξομολόγηση στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι για τα όσα πέρασε από πρώην συνάδελφό της που της έκανε την ζωή μαρτύριο, δεν δίστασε να αναφερθεί και σε ένα άλλο περιστατικό.

Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη

Υπήρξε μια περίοδος που ήταν πολύ δύσκολη για εσένα σε ότι αφορά τα ΜΜΕ. Τα πυρά έρχονταν από παντού.

Αυτά τα πυρά εγώ τα ευλογώ. Υπήρχε μια περίοδος στα ΜΜΕ που βίωσα bullying. Γινόταν ένας καθημερινός διασυρμός γύρω από το όνομά μου, με ακραίους χαρακτηρισμούς, και όχι μόνο τηλεοπτικός. Χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί. Πλήρωνα το κόστος και το τίμημα μιας τύχης να βρεθώ την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος για να αρπάξω μια ευκαιρία που μου άνοιγε μια επαγγελματική πόρτα τεράστια, αυτή του Πρωινού Καφέ. Σε εκείνη την περίοδο αναφέρομαι.

Αυτό, ωστόσο, με έκανε να έρθω πολύ κοντά στον εαυτό μου και να εκτιμήσω πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Όχι ότι δεν είχε κόστος. Στην προσπάθεια να προστατέψω τον εαυτό μου, απομακρύνθηκα από ανθρώπους. Κάνοντας, βέβαια, έναν απολογισμό, ήταν ένα βίωμα που με έκανε να σταθώ πάρα πολύ στα πόδια μου και να αρχίσω να φιλοσοφώ τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Και ως προς τον τρόπο που συμπεριφέρομαι και εγώ στους άλλους.

«Μου ανοίγει με το μπουρνούζι και λέει “πέρνα να σε κεράσω ένα..."»

Συγκλόνισε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής "Mega Καλημέρα", όταν εξομολογήθηκε ένα αδιανόητο περιστατικό που βίωσε στην αρχή της καριέρας της ως δημοσιογράφος με βουλευτή που πήγε να του πάρει συνέντευξη.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, όταν πήγε στο γραφείο του και χτύπησε την πόρτα για να μπει, εκείνος της άνοιξε φορώντας μόνο το μπουρνούζι του και της πρόσφερε ουίσκι.

«Μου ανοίγει με το μπουρνούζι και μου λέει “πέρνα να σε κεράσω ένα ουισκάκι”. Του λέω “έχω έρθει για συνέντευξη”. Και σηκώθηκα και έφυγα. Ο συγκεκριμένος βουλευτής το είχε κάνει και σε άλλη συνάδελφο αυτό με το μπουρνούζι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στο πολιτικό γραφείο, τι δουλειά έχει ο άλλος με το μπουρνούζι;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια, λίγες ημέρες μετά την συνέντευξη που πήρε από την Μενεγάκη και έκανε χαμό με τις αποκαλύψεις της.