Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για Πέτρο Φιλιππίδη: «Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να...»

Νιώθει δικαιωμένη με την προφυλάκιση του;

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για Πέτρο Φιλιππίδη: «Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να...»
News 24.10.2021 19:06
Από Ίρις Βίλα

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 24/10 καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα, τη σχέση με τον Φάνη Μουρατίδη αλλά και τα θεατρικά της σχέδια.

Μέσα σε όλα η παρουσιάστρια δεν δίστασε να μη ρωτήσει την ηθοποιό για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη – ήταν μία από τις γυναίκες που τον κατήγγειλαν για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας – και το αν νιώθει δικαιωμένη.

Από την άλλη η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να χρησιμοποιηθεί αυτή η λέξη (η δικαίωση). Πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και τότε θα μπορέσω να σου απαντήσω».

Η ηθοποιός στη συνέχεια ευχαρίστησε την Ναταλία Γερμανού για τον τρόπο που χειρίστηκε με τους συνεργάτες της το θέμα με το ελληνικό #metoo.

Οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους

Το επίμαχο πλάνο απ’ την παράσταση: Αυτά είναι τα ανάρμοστα φιλιά Φιλιππίδη που κατήγγειλε η Παπαχαραλάμπους

Η Άννα Μαρία Παχαραλάμπους στην καταγγελία που έκανε μίλησε για συγκεκριμένα περιστατικά που έλαβαν χώρα με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ένα από αυτά αφορούσε στα φιλιά που «έπρεπε» να ανταλλάξει πάνω στη σκηνή της θεατρικής παράστασης «Οι Ηλίθιοι» το 2000 με τον γνωστό ηθοποιό:

«Το συγκεκριμένο έργο μάλιστα δεν δικαιολογεί ούτως ή άλλως μια τέτοια σκηνική συμπεριφορά, αφού πρόκειται για μια τρυφερή ιστορία. Όταν του ζητούσα με ευγενικό τρόπο μήπως μπορούν τα φιλιά αυτά να γίνονται με άλλον, πιο θεατρικό τρόπο, εκείνος μου απαντούσε: “Εγώ είμαι σκηνοθέτης, εγώ αποφασίζω!”.

Ιδίως όταν έρχονταν συγγενείς και φίλοι μου να με δούνε στην παράσταση, πριν βγούμε στη σκηνή, του ζητούσα θερμή παράκληση να σταματήσει να το κάνει, όμως αυτός με αγνοούσε επιδεικτικά.

Την ίδια μάλιστα συμπεριφορά αλλά και χειρότερη επεδείκνυε όταν ερχόταν ο τότε σύντροφός μου (τον οποίο και είχε γνωρίσει) να δει την παράσταση, πιάνοντάς με διαρκώς σε διάφορα σημεία του σώματός μου και δίνοντάς μου με ακόμη μεγαλύτερο πάθος αυτά τα πιεστικά και ανάρμοστα φιλιά ενώπιόν του.

Προφανώς όλο αυτό του δημιουργούσε ένα νοσηρό αίσθημα υπεροχής. Το γεγονός αυτό με είχε αναγκάσει να ζητάω σε δικούς μου ανθρώπους να μην έρχονται στην παράσταση (μήπως και η συμπεριφορά του μετριαστεί), τους ζητούσα όμως κάθε φορά να με περιμένουν έξω από το θέατρο το βράδυ, ώστε να μπορώ να φύγω χωρίς να με παρενοχλήσει ο καταγγελλόμενος». Αυτά αναφέρει η ηθοποιός στην καταγγελία της και σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας και το βίντεο με την επίμαχη σκηνή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάνης Μουρατίδης - αποκλειστικό: "Πριν κάνει την καταγγελία η Άννα Μαρία είχαμε..."

Σπύρος Μιχαλόπουλος: «Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της»

Share