Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι τρυφερές ευχές της κόρης της για τα γενέθλιά της - «Σε γιορτάζω κάθε λεπτό, είσαι η έμπνευσή μου»

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι τρυφερές ευχές της κόρης της για τα γενέθλιά της - «Σε γιορτάζω κάθε λεπτό, είσαι η έμπνευσή μου»

Μετά από τα ευχάριστα νέα που "έσκασαν", η σημερινή ημέρα είναι άκρως ιδιαίτερη για την Νατάσα Θεοδωρίδου καθώς σήμερα έχει τα γενέθλιά της και όπως είναι λογικό το Instagram της έχει πάρει κυριολεκτικά "φωτιά" από τις όμορφες ευχές που δέχεται η γνωστή τραγουδίστρια.

Μεταξύ άλλων, η μεγάλη κόρη της τραγουδίστριας, Χριστιάνα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κοινές φωτογραφίες με την μητέρα της και της ευχήθηκε δημόσια χρόνια πολλά.

Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ τον Θεό για εσάς! Χρόνια πολλά μαμά. Σε γιορτάζω κάθε λεπτό! Είσαι η έμπνευσή μου – ο ήρωάς μου και το αγαπημένο μου είδωλο όλων των εποχών».

Η ανάρτηση της Χριστιάνας για τα γενέθλια της Νατάσας Θεοδωρίδου

«Όταν γέννησα, έκατσα με τα παιδιά 10 μέρες και μετά...»

Λίγο πριν την εμφάνιση της στο MEGA που θα προκαλέσει πανζουρλισμό, η Νατάσα Θεοδωρίδου, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για τις δυο κόρες της, που είναι και οι μεγαλύτερες αδυναμίες της. Τις δηλώσεις της, πρόβαλλαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Ποτέ δεν κάθισα να πω δεν έκανα το ένα και το άλλο και να έχω τύψεις. Για να μην έχεις κάνει κάτι σημαίνει ότι δεν μπορούσες ή δεν ήθελες. Πιστεύω πως ό,τι κάνεις είναι αυτό που θες να κάνεις τη δεδομένη στιγμή.

Έχω βρει τρόπους να τα συνδυάζω. Έχει τύχει να πάρω μαζί το παιδί μου επειδή κάτι είχε τύχει εκείνη την ημέρα και δεν μπορούσε κανείς να μου το φροντίσει.

Έμεινα 10 μέρες με τα παιδιά μου, όταν είχα γεννήσει και μετά κατευθείαν δουλειά, γιατί το ήθελα, όχι γιατί φοβήθηκα να μην ξεχαστώ επειδή γέννησα».