Στιγμές ευτυχίας για τον Μιχάλη Οικονόμου και τον Γιώργο Μακρή: Βάφτισαν τον γιο τους

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Μιχάλη Οικονόμου και τον Γιώργο Μακρή: Βάφτισαν τον γιο τους

Πριν από λίγο καιρό ο Μιχάλης Οικονόμου είχε δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό την απόφαση του να να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης μαζί με τον σύντροφό του, Γιώργο Μακρή.

Αυτή τη φορά θέλησε να κάνει μια άλλη δημοσίευση καθώς ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως ο αγαπημένος του γιος βαπτίστηκε. Μεταξύ άλλων στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Χθες, ο μικρός μας Νικηφόρος βαπτίστηκε χριστιανός, κι ήταν η πιο υπερβατική στιγμή της ζωής μου.

Παιδί μας, σου εύχομαι να γίνεις ένας ένθεος άνθρωπος, και να παίρνεις φως από τον άγιό σου, Νικηφόρο τον Λεπρό, να έχεις γύρω σου ανθρώπους που θα τους αγαπάς και θα σε αγαπάνε, όπως όλοι οι φίλοι μας που μας συντρόφευσαν με τις προσευχές τους χθες στη Βάπτισή σου.

Να σηκώνεις τον σταυρό που από σήμερα φοράς, με υπομονή, κουράγιο στα καλά και στα δύσκολα, γιατί πλέον δεν είσαι μόνος. Αρκεί να μάθεις να κοιτάς», έγραψε στο instagram ο Μιχάλης Οικονόμου.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Οικονόμου

Μιχάλης Οικονόμου: «Θέλω να διαφυλάξω το παιδί μου από κακεντρεχή σχόλια»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/10) ο Μιχάλης Οικονόμου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο του και στην προσπάθεια που καταβάλει μαζί με τον σύντροφό του, Γιώργο Μακρή, ώστε να προστατεύσουν το παιδί από κακεντρεχή σχόλια.

Ο γνωστός ηθοποιός σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή και για την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον επίσης ηθοποιό, αγαπημένο του, Γιώργο Μακρή.

«Προσπαθώ να μη μιλάω πάρα πολύ για το παιδί μου. Έχω μιλήσει γι’ αυτό σε κάποιες συνεντεύξεις, γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική η ορατότητα ομόφυλων ζευγαριών που θέλουν να γίνουν γονείς και το δικαιούνται. Επειδή το παιδί μεγαλώνει και πάει παιδικό σταθμό, θέλω να το διαφυλάξω πια από κακεντρεχή σχόλια που υπάρχουν. Μπορεί να πω κάτι σε εσάς και να το πάρουν μετά 100 ιστοσελίδες και να το πολλαπλασιάσουν.

Δεν το αποφάσισα μόνος μου αλλά με τον σύντροφό μου Γιώργο Μακρή που είναι και συνάδερφος και έχει απόψε πρεμιέρα με το “Τρίτο Στεφάνι”. Νομίζω ότι η αλλαγή που είναι ουσιαστικό να γίνει πρέπει να συμβαίνει στην καθημερινότητα, στο σχολείο, στους συγγενείς, στον μικρό κύκλο. Θέλω πλέον να το διαφυλάξω», είπε χαρακτηριστικά.