Επιστρέφει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Survivor

Αυτή είναι η πιθανή ημερομηνία της πρεμιέρας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επιστρέφει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Survivor

Μετά από τα όσα έχουν ειπωθεί σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, φαίνεται πως ο χρόνος πλέει μετράει αντίστροφα για το Survivor καθώς αναμένεται αρκετά σύντομα να επιστρέψει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, πιθανότατα την Κυριακή 26 του Δεκέμβρη.

Μάλιστα, εδώ και λίγες ώρες είναι στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της σεζόν για το casting call των ενδιαφερόμενων να πάνε στον Άγιο Δομίνικο. Όπως έχουν διαρρεύσει οι πληροφορίες στα μέσα του Δεκέμβρη θα φύγουν παίκτες και άνθρωποι της παραγωγής της Acun Medya για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα.

Από την άλλη ο Ατζούν Ιλιτζαλι στοχεύει το φετινό Survivor να είναι το καλύτερο όλων, τόσο σε επίπεδο παικτών όσο και σε επίπεδο ομάδας που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τέσσερις διάσημοι παίκτες που έχουμε ξαναδεί στο παιχνίδι διαβίωσης ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες για να αναχωρήσουν.

Το casting call του Survivor

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει αγωγή κατά του Τζέιμς Καφετζή - Απαντάει με εξώδικο ο πρώην παίκτης του Survivor 4

Με άσχημο τρόπο ξεκίνησε η συμμετοχή του Τζέιμς Καφετζής στο J2US, μιας και λίγο πριν την πρεμιέρα, έλαβε εξώδικο από τον Ατζούν Ιλιτζαλί επειδή όπως ισχυρίζεται καταπάτησε τους όρους του συμβολαίου που είχε υπογράψει όταν μπήκε στο Survivor 4.

Μάλιστα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ζήτησε ένα υπέρογκο ποσό από τον νεαρό διοργανωτή πάρτι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Secret, ο Τζέιμς σκοπεύει να περάσει στην αντεπίθεση, ενώ ο Ατζούν Ιλιτζαλί σκέφτεται να του κάνει αγωγή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret στα Παραπολιτικά, οι σχέσεις του πρώην παίκτη του Survivor και του Τούρκου παραγωγού βρίσκονται σε τεντομένω σχοινί.

Αυτές τις ημέρες θα σταλεί αγωγή στο Τζέιμς Καφετζή με την αιτιολογία ότι αθέτησε την συμφωνία και τους όρους της, μετά από την συμμετοχή του στο Survivor.

Ο Τζέιμς Καφετζής καλείται να πληρώσει το υπέρογκο ποσό των πολλών χιλιάδων ευρώ, που θα τον αναγκάσει να δώσει την δική του απάντηση μέσω του δικηγόρου του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, θα απαντήσει με εξώδικο στις απαιτήσεις του Τούρκου παραγωγού, θα εξηγήσει και τον λόγο, που αποχώρησε νωρίτερα από το Survivor αλλά και γιατί οι επόμενες κινήσεις του θα είναι καθ’ όλα νόμιμες.

Τζέιμς Καφετζής Ατζούν Ιλιτζαλί εξώδικο