Κλέλια και Άννυ Πανταζή: Οι τρυφερές φωτογραφίες από το baby shower party

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κλέλια και Άννυ Πανταζή: Οι τρυφερές φωτογραφίες από το baby shower party

Η Κλέλια και η Άννυ Πανταζή πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν από λίγους μήνες και οι δυο αδερφούλες μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media ανακοίνωσαν τις εγκυμοσύνες τους.

Μάλιστα, τα μωράκια που περιμένουν είναι αγοράκια ενώ λίγο πριν τη γέννησή τους, τα δύο ζευγάρια γιόρτασαν με συγγενείς και φίλους τον επικείμενο ερχομό των νέων μελών με ένα εντυπωσιακό baby shower πάρτι.

Τα χρώμα που κυριάρχησαν ήταν το πετρόλ, το σομόν και γενικά το μπλε και οι αποχρώσεις του. Ο χώρος ήταν διακοσμημένος με μπαλόνια, ενώ ο μπουφές είχε cake pops, μπισκότα με ζαχαρόπαστα και δροσερά ροφήματα.

Όσο για την τούρτα, είχε βουτυρόκρεμα στις ίδιες αποχρώσεις κα στο πάνω μέρος διακοσμημένα μπιμπερό και πατουσάκια.

Η ανάρτηση από το baby shower των αδελφών Πανταζή

Αδερφές Πανταζή: «Θέλαμε πολύ με την αδερφή μου να κάνουμε δεύτερο παιδάκι»

Η Κλέλια και η Άννυ Πανταζή πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς οι δυο αδερφούλες πρόκειται να γίνουν για δεύτερη φορά μητέρες μιας και έμειναν και πάλι σχεδόν ταυτόχρονα έγκυες.

Μάλιστα, οι ίδιες παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου μέσα σε όλα ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Θέλαμε πολύ με την αδερφή μου να κάνουμε δεύτερο παιδάκι, αλλά αυτά τα πράγματα δεν τα προγραμματίζεις», είπε η Κλέλια Πανταζή.

«Και τα πρώτα μας παιδάκια έχουν 10 μήνες διαφορά», πρόσθεσε στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη από την πλευρά της η Άννυ Πανταζή. Και οι δύο περιμένουν αγοράκι».