Καλό Μεσημεράκι: Επιβεβαίωσε την ημερομηνία πρεμιέρας του Survivor 5

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Επιβεβαίωσε την ημερομηνία πρεμιέρας του Survivor 5

Μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ, ο Νίκος Μουτσινάς κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε μεσημέρι καθώς σήμερα θέλησε να ξεκινήσει σε mood Halloween με το πλατό του ανάλογα στολισμένο.

Στο ίδιο mood και η Βάνια που ήταν ντυμένη ανάλογα και βγήκε να αντικρούσει το στόρι της Ιωάννας Μαλέσκου που πήγε για περπάτημα στη Μονεμβασιά, λέγοντας ότι θα πάει με τα πόδια στην Πάτρα.

Από την άλλη ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να επιβεβαιώσει κι ο ίδιος πως το Survivor αναμένεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα αφού είπε: «Γιατί από τώρα; Προχτές δεν ήμασταν στο Γαλάτσι που πανηγύριζε ο Κατσούλης; Και πόσο θα κρατήσει αυτό; Θα κάνουμε και Χριστούγεννα στην καλύβα!».

Η επιβεβαίωση του Νίκου Μουτσινά για το Survivor

Καλό Μεσημεράκι: Επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής

Η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» που προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε μεσημέρι καθώς στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς.

Αρκετές φορές έχουμε δει διάφορα πρόσωπα να κάνουν εκπλήξεις στον ίδιο. Έτσι λοιπόν το ίδιο συνέβη και αυτή τη φορά καθώς η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παρουσιαστή προκαλώντας on air έκπληξη.

Η γνωστή σεφ, παριστάνοντας μία νιόπαντρη κοπέλα, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα με την πεθερά της κατάφερε να μπερδέψει τον παρουσιαστή.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν την αναγνώρισε τελικά και εκείνη μετά από λίγη ώρα αποκάλυψε την πραγματική της ταυτότητα, με τον παρουσιαστή να μένει άφωνος, αφού δεν του πέρασε από το μυαλό πώς ήταν εκείνη.