Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνης Ρέμος: Η κόρη τους μεγάλωσε και έχει γίνει μια κούκλα - Η ανάρτηση στο Instagram

«Like mommy like daughter»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνης Ρέμος: Η κόρη τους μεγάλωσε και έχει γίνει μια κούκλα - Η ανάρτηση στο Instagram

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Μάλιστα, η γνωστή σχεδιάστρια θέλησε να δημοσιεύσει ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την αγαπημένη της κόρη, καρπό του έρωτά της με τον Αντώνη Ρέμο.

Αν και οι γονείς της έχουν μεγάλη αδυναμία στη μονάκριβη κόρη τους και πάντα εκφράζουν τη μεγάλη τους αγάπη, σπάνια δημοσιεύουν φωτογραφίες της στα social media.

Οι δυο τους αρκετές φορές έχουν δοκιμάσει αρκετά πράγματα καθώς όπως φαίνεται και στην παρακάτω ανάρτηση κάνουν ιππασία μαζί.

Μάλιστα, η Υβόννη Μπόσνιακ δεν δίστασε να γράψει πάνω στη λεζάντα της φωτογραφίες «Like mommy like daughter» όπου κρατάει από το χέρι την κόρη της, Ελένη.

Η ανάρτηση της Υβόννης Μπόσνιακ

Η ανάρτηση της Υβόννης Μπόσνιακ

Υβόννη Μπόσνιακ: Μας δείχνει για πρώτη φορά την κούκλα κόρη της

Η Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και ο Αντώνης Ρέμος είναι γνωστό πως έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στην κορούλα τους την Ελένη. Και οι δυο γονείς τόσα χρόνια προσπαθούν να κρατήσουν την κορούλα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όποτε θα την βλέπαμε σε φωτογραφίες θα ήταν πάντα τραβηγμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φαίνονται ακριβώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Αυτή τη φορά όμως η Υβόννη Μπόσνιακ θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια πόσταρε την μικρή Ελένη δείχνοντάς μας ακόμη και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της για πρώτη φορά. Η μικρή Ελένη παρέα με την φίλη της, όπως φαίνεται και στην εικόνα περπατούν αμέριμνα στην ακρογιαλιά.

Η Υβόννη Μπόσνιακ έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Εξαιτίας σου γελάω πιο δυνατά, κλαίω λιγότερο και γελάω περισσότερο (Because of you I laugh a little harder, cry a little less and smile a lot more ….) #friendsforever #blessed #vanoula #eleni #girls #summer».