«Όταν μάθει η Καλλιόπη για τη σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής...» - "Καυτό" spoiler για τον Σασμό

Τα αποκάλυψε όλα η Μαρία Τζομπανάκη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Όταν μάθει η Καλλιόπη για τη σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής...» -

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (26/10) η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στον Σασμό, στον ρόλο της Καλλιόπης καθώς και στη σχέση της με την Κρήτη.

Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πως είπε το ναι στη σειρά καθώς έχει να κάνει με την Κρήτη, τον τόπο καταγωγής της, ο οποίος έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Τζομπανάκη για τον Σασμό

«Είπα ναι στον Σασμό γιατί πρώτα ήταν η Κρήτη, ο πολιτισμός της και τα έθιμά της. Και βεβαίως ο γιος μου, ο Ορφέας (Αυγουστίδης).... Οι παλιές γυναίκες έτσι ήταν. Η Καλλιόπη έχει απόλυτη στάση απέναντι στο καλό και το λάθος. Όταν θεωρεί ότι τα παιδιά της κινδυνεύουν ή ότι θα χάσουν κάτι σημαντικό - στην περίπτωση του μικρού της γιου, του Αστέρη, την Στέλλα, μια πανέμορφη, μορφωμένη κι από καλό σπίτι γυναίκα- παρεμβαίνει διότι θεωρεί τη Στέλλα ό,τι καλύτερο για σύντροφο, για τον μικρό της γιο….

Το να παντρευτεί ο μεγαλύτερος γιος της, ο Μαθιός, και να κάνει οικογένεια κρίνει ό,τι είναι το καλύτερο για το παιδί της, ιδιαίτερα όταν η ίδια θα έχει φύγει από τη ζωή. Γιατί είναι κρητικιά μάνα κι έτσι σκέφτεται, οι γυναίκες στηρίζουν τον άντρα. Θα μείνει χωρίς στήριξη;.

Ποτέ δεν έχω υπάρξει Καλλιόπη στη ζωή του γιου μου, του Ορφέα. Ο Ορφέας έμαθε να είναι δυνατός, να κάνει λάθη να τα αναγνωρίζει και να μην τα επαναλαμβάνει. Κι αυτό είναι το καμάρι μου», είπε αρχικά.

Για το αν θα μάθει για τη Βασιλική και τον Μαθιό, είπε: «Βεβαίως όλα θα μαθευτούν. Δεν κρύβονται. Ο Θεός ξέρει πως θα αντιδράσει».

Τι θα δούμε σήμερα στον Σασμό

Ο Μαθιός γλιτώνει τη σύλληψη από την αστυνομία, καθώς το σημείωμα του Μανόλη με το οποίο κατονομάζει τον ένοχο, χάνεται, και έτσι ο Μαθιός φτάνει ανενόχλητος στο Ηράκλειο μαζί με τον Νικηφόρο και τον Μανόλη. Η Μαρίνα από την άλλη δεν ακούει κουβέντα:

Ζητά από τον Αστέρη να μείνει μακριά από την κόρη της θυμίζοντάς σ’ εκείνον το κακό που τους έχει κάνει η οικογένειά του και στην Αργυρώ τον όρκο της. Ούτε η γιαγιά Ειρήνη, ούτε και η Άσπα μπορούν να παρηγορήσουν την Αργυρώ, ενώ η προσπάθεια του παπά Μιχάλη να δώσει κουράγιο στον Αστέρη πέφτει στο κενό.