Χαρμόσυνα νέα για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη

Η τρυφερή ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρμόσυνα νέα για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη

Η σημερινή μέρα είναι πολύ ξεχωριστή για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον αγαπημένο της σύζυγο, Βασίλη Σπανούλη, καθώς ο γιος τους, Δημήτρης έχει την ονομαστική του εορτή και έτσι η ευτυχισμένη μανούλα του θέλησε να του ευχηθεί με την πιο τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι δε θα μπορούσε να αφήσει αυτή τη μέρα να περάσει χωρίς να μοιραστεί τις ευχές της για τον γιο της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου για την γιορτή του γιου της

Ολυμπία Χοψονίδου γιος

«Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για μένα» - Συγκινήθηκε στο Ενώπιος Ενωπίω ο Βασίλης Σπανούλης

Καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (30/9) ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του με την Ολυμπία Χοψονίδου και τις θυσίες που έκανε εκείνη για να μεγαλώσει τα παιδιά τους.

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας μίλησε για την καριέρα του καθώς και για την μεγάλη απόφαση που πήρε φέτος το καλοκαίρι, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε και η τελετή αποχαιρετισμού του από τον Ολυμπιακό.

«Η Ολυμπία είναι εξαιρετική σύζυγος και τα πάμε εξαιρετικά. Έχουμε έξι παιδιά και ποτέ δεν πίστευα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια. Πάνω από όλα είναι η στήριξη της γυναίκας μου γιατί αυτή τραβά τα περισσότερα. Θέλεις έναν σταθερό και σκληρό άνθρωπο να μεγαλώσει μια μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά και προσπαθούμε να τους περάσουμε παραδοσιακές αρχές κι όχι τόσο μοντέρνες. Τον σεβασμό και την πειθαρχία.

Εγώ έκανα την αγάπη μου και ταξίδευα με την ομάδα. Η Ολυμπία όμως ήταν στο σπίτι, να μεγαλώσει τα παιδιά και να τα διαβάσει. Έβαλε πάνω από όλα την οικογένειά της κι είναι πολύ δύσκολο για μια τόσο νεαρή γυναίκα. Τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου. Θυσίασε την ζωή της και τα καλύτερα χρόνια της κι αυτό εγώ το εκτιμώ πάρα πολύ. Θέλω τώρα που σταμάτησα να της τα δώσω πίσω απλόχερα», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σπανούλης.