Ξέσπασε η Μιμή Ντενίση: «Ο χώρος έχει πάρα πολλούς ανθρώπους...»

«Πικράθηκα κι είπα γιατί τόση αδικία σε εμένα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Μιμή Ντενίση: «Ο χώρος έχει πάρα πολλούς ανθρώπους...»

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε εχθές βράδυ 26/10 καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» όπου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την υποδέχτηκε. Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την καριέρα της αλλά και για επιθέσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς αλλά και το πως αντιδρά σε αυτές.

Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Υπήρξαν στιγμές που πικράθηκα και που είπα γιατί τόση αδικία σε εμένα. Ο χώρος έχει πάρα πολλούς ανθρώπους αμόρφωτους, ακαλλιέργητους, ατάλαντους και κακούς. Γιατί τα βάζουν με μια γυναίκα, που έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες σε διάφορους τομείς;

Επειδή διαβάζω ιστορία, ξέρω ότι αυτό έχει γίνει σε πολύ μεγαλύτερες προσωπικότητες από αρχαιοτάτων χρόνων. Όποιος ξεχώριζε σε αυτήν την χώρα, έπρεπε να του ροκανίζουμε λίγο τα πόδια.

Είτε μπαίνεις σε αυτό το τριπάκι και σκέφτεσαι ποιος με έχει βρίσει και να πάρω αυτόν τον δημοσιογράφο, είτε δεν μπαίνεις καθόλου στην διαδικασία κι εγώ δεν μπήκα καθόλου. Σαν χαρακτήρας λένε πως είμαι Βούδας, δεν μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία.

Γύρω μου μπορεί να χτυπιούνται και να λένε να τον πας αυτόν στο δικαστήριο αλλά εγώ λέω όχι, δεν υπάρχει αυτό. Κάθομαι και λέω τι ξέρει αυτός και τι εσύ. Είναι θέμα γνώσης κι όχι υπεροψίας… Δεν μπορείς να με κλονίσεις γιατί ξέρω την δουλειά μου». - Δείτε την εδώ όπως δεν την έχετε ξανά δει, με μαγιό στα 68 της.

Οι δηλώσεις της Μιμής Ντενίση

Μιμή Ντενίση: «Μου λέει: "Μιμή εδώ θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας"»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (4/10) η Μιμή Ντενίση, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην νέα ταινία της, το «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους σε λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός περιέγραψε ένα σκηνικό που συνέβη στα γυρίσματα, όταν οι κομπάρσοι "επιτέθηκαν", στο πλαίσιο του σεναρίου, σε εκείνη και τον Λεωνίδα Κακούρη.

«Όταν φτάσαμε στον Πολιχνίτο, έπρεπε να αρχίσει η καταστροφή, Όπου περπατούσαμε στον δρόμο εγώ με τον Λεωνίδα Κακούρη, πλήθος μας έσπρωχνε και σκότωναν τον άντρα μου, τον Κακούρη. Όλο το χωριό ήταν κομπάρσοι, όλο. Οι άνθρωποι έμειναν μέχρι τις 6 το πρωί, 3-5 βράδια. Τους λέει λοιπόν ο βοηθός, θα τρέχετε και θα σπρώχνετε.

Είχαμε πάρα πολλούς κασκαντέρ και όλοι ήταν Βούλγαροι -εμείς δεν έχουμε τέτοια σχολή- καταπληκτικοί. Αρχίζουν να τρέχουν, έρχονται οι Τσέτες, αρπάζουν τον Κακούρη -εγώ πρέπει να σταθώ να κλαίω. Όμως, το χωριό που έχει οργιάσει, ενώ εγώ εδώ είμαι στο κλάμα, συνεχίζουν πίσω να σπρώχνουνε, όπου πέφτουμε με την Αναστασία και χανόμαστε ξαφνικά από το πλάνο. Σηκωνόμαστε και λέω παιδιά δεν θα σπρώχνετε τόσο, δεν είναι αληθινό πρέπει να γίνει λίγο πιο μαλακά.

Βγαίνουν οι Τσέτες με τα όπλα, μας πιάνουν με τον Κακούρη να μας κοπανάνε. Μου λέει: «Μιμή εδώ θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας». Αυτοί μας χτύπαγαν κανονικά», είπε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.