Αναχώρησε για τη Μητρόπολη η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αναχώρησε για τη Μητρόπολη η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά αναχώρησε από το σπίτι της προκειμένου να παρευρεθεί στην Μητρόπολη και να συνοδεύσει τη σορό της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στην εξόδιο ακολουθία.

Από νωρίς το πρωί, δίπλα στο φέρετρο της Φώφης Γεννηματά βρίσκεται η αδερφή της, Μαίρη, η οποία μάλιστα ζήτησε να μείνει έστω και για λίγο μόνη της μαζί της για να την αποχαιρετήσει.

Η 22χρονη Αιμιλία, κόρη της από τον πρώτο της γάμο με τον Αλέξανδρο Ντέκα, ο 17χρονος Γιώργος και η 15χρονη Κατερίνα, από τον δεύτερο γάμο της με τον Ανδρέα Τσούνη, βγήκαν μαυροφορεμένοι από το σπίτι χωρίς να κάνουν καμία δήλωση στην κάμερα.

Η αναχώρηση της οικογένειας της Φώφης Γεννηματά για τη Μητρόπολη

«Ράγισε» καρδιές το αντίο του ΚΙΝΑΛ στη Φώφη Γεννηματά - «Θα ήθελα να με θυμούνται για...»

Φίλοι και συγγενείς έφτασαν από το πρωί στη Μητρόπολη για να την τιμήσουν, ενώ τραγική φιγούρα ήταν η αδερφή της, Μαίρη, η οποία δεν έφυγε λεπτό δίπλα από το φέρετρο και ζήτησε να μείνει έστω και λίγο μόνη μαζί της.

Το ΚΙΝΑΛ από τη μεριά του, δημοσίευσε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, προκειμένου να αποχαιρετήσει την Φώφη Γεννηματά.

«Θα ήθελα να θυμούνται αυτά που έχω κάνει.

Να υπάρχει ο χώρος μας πιο δυνατός απ’ ό,τι τον παρέλαβα.

Να μπορώ να κοιτάζω και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τους Έλληνες πολίτες στα μάτια. Να κοιτάζω κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα και να ξέρω ότι αυτούς υπηρέτησα», ακούγεται να λέει η Φώφη Γεννηματά στο βίντεο.