Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Απαρηγόρητη η αδερφή της στη Μητρόπολη

Τραγική φιγούρα στην κηδεία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Απαρηγόρητη η αδερφή της στη Μητρόπολη

Η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά έχει συγκεντρωθεί εδώ και λίγη ώρα στη Μητρόπολη Αθηνών προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας (27/10).

Ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης βρίσκεται σε τραγική κατάσταση (δείτε εδώ βίντεο μέσα από την εκκλησία), ενώ απαρηγόρητη είναι και η αδερφή της, Μαίρη Γεννηματά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Open, Ώρα Ελλάδος, η αδερφή της Φώφης Γεννηματά, Μαίρη, από το πρώτο λεπτό που έφτασε η σορός της στην Μητρόπολη, δεν έφυγε δίπλα από το φέρετρο.

Μάλιστα, ζήτησε να μείνει για λίγο μόνη της, προκειμένου να αποχαιρετήσει με τον δικό της προσωπικό τρόπο την αγαπημένη της αδερφή που "έπεσε" στη μάχη με τον καρκίνο.

«Ήθελε να μιλήσει με την αδερφή της έστω και αυτή την ύστατη στιγμή πριν την αποχαιρετήσει για πάντα», ανέφερε η ρεπόρτερ του Open.

Η αδερφή της Φώφης Γεννηματά στην κηδεία

Ανατριχίλα - Η ζωγραφιά που βρέθηκε πάνω στο φέρετρο της Φώφης Γεννηματά

Μία ανατριχιαστική φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου τα τελευταία λεπτά από την κηδεία της Φώφης Γεννηματά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία ζωγραφιά που άφησε ένα κοριτσάκι πάνω στο φέρετρό της στο λαϊκό προσκύνημα.

Στη συγκεκριμένη ζωγραφιά, η 7χρονη Αναστασία εύχεται «Καλό Παράδεισο» στην Φώφη Γεννηματά και της λέει να μην φοβάται καθώς από εδώ και στο εξής θα βρίσκεται μαζί με τους αγγέλους.

«Μην φοβάσαι, θα είναι κοντά σου οι άγγελοι», έγραφε χαρακτηριστικά το σημείωμα που της άφησε η μικρή Αναστασία, ενώ από το πλευρό της σορού της, δεν έφυγε λεπτό η αδερφή της, Μαίρη.

Φώφη Γεννηματά ζωγραφιά