Εκτός Αθήνας η Δέσποινα Βανδή χωρίς τον Βασίλη Μπισμπίκη

Εκείνος στα γυρίσματα και εκείνη...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός Αθήνας η Δέσποινα Βανδή χωρίς τον Βασίλη Μπισμπίκη

Μπορεί το καλοκαίρι να ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τη Δέσποινα Βανδή καθώς σημαδεύτηκε από την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, ωστόσο η εποχή αυτή φαίνεται πως είναι εξαιρετική για την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη φαίνεται πως έχει αποκαλυφθεί μέσα από φωτογραφίες που τους δείχνουν αγκαλιά στο κέντρο της Αθήνας (δείτε εδώ).

Την ίδια στιγμή, η Δέσποινα Βανδή διαπρέπει και στα επαγγελματικά της μιας και πέρα από τη συμμετοχή της στο J2US, πραγματοποιεί εμφανίσεις στην Κύπρο μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Πού ταξίδεψε χθες η Δέσποινα Βανδή χωρίς τον Βασίλη Μπισμπίκη

Πέρα λοιπόν από τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στην Κύπρο, η αγαπημένη τραγουδίστρια ταξίδεψε χθες στην Πάτρα προκειμένου να κάνει μία guest εμφάνιση η οποία «έσπασε» τα ταμεία.

Ο κόσμος γέμισε το μαγαζί και διασκέδασε μέχρι το πρωί στους ρυθμούς των τραγουδιών της. Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν ήταν μαζί της στο ταξίδι αυτό, καθώς είχε υποχρεώσεις με τα γυρίσματα της σειράς "Κομάντα και Δράκοι".

Δέσποινα Βανδή Πάτρα

Τα έσπασε πρώτο τραπέζι πίστα στην Βανδή - Της πετούσε λουλούδια κι έβγαζε story! Δείτε βίντεο...

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη αλλά πάνω από όλα είναι μητέρα και εργαζόμενη γυναίκα! Μπορεί το Σάββατο μετά το J2us να βρέθηκε σε μεζεδοπωλείο με τον ηθοποιό και να διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες (δείτε εδώ βίντεο) αλλά μετά βρέθηκε στην Λεμεσό για να τραγουδήσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ και βίντεο που παρουσιάστηκε το πρωί της Τρίτης 26/10 στην εκπομπή Πρωινό στο εν λόγω κέντρο βρέθηκε στο πρώτο τραπέζι μάλιστα ο Ηλίας Ψινάκης και διασκέδασε μέχρι πρωίας!