Γιώργος Κόρομι: "Δεν θέλω να έχω σχέσεις με τον Τριαντάφυλλο"

Ξεκάθαρος ο πρώην παίκτης του Survivor 4

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Κόρομι:

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Πέμπτης (28/10) ο Γιώργος Κόρομι. Ο πρώην παίκτης του Survivor -που κατήγγειλε τον Αλέξη Παππά- αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική του ζωή, όσο και στον Τριαντάφυλλο και το All Star Survivor.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κόρομι

«Αποκαλώ “λουλούδι” τον Τριαντάφυλλο για να μην λέω το όνομά του. Είναι ένα άτομο με το οποίο δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες, οπότε δεν θέλω να έχω σχέσεις μαζί του.

Δεν χωρίσαμε με την κοπέλα μου μετά το Survivor. Όσοι χώρισαν, είχαν προβληματικές σχέσεις. Είναι αμήχανο να βλέπεις τον σύντροφό σου μετά από εφτά μήνες».

Αναφορικά με το All Star Survivor: «Φυσικά και θα πήγαινα, είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει, το αγαπάω και θα το ξαναζούσα».

O Γιώργος Κόρομι "καρφώνει" την παραγωγή του Survivor

Ο Γιώργος Κόρομι μίλησε στην κάμερα του Καλοκαίρι Not και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο Survivor και στους συμπαίκτες του. Μάλιστα, αποκάλυψε και την σχέση που έχει τώρα με τον Τριαντάφυλλο, ενώ πριν λίγο καιρό παραχώρησε και μια απολαυστική συνέντευξη στο περιοδικό You.

«Προσπαθώ να επανέλθω στην καθημερινότητά μου. Έχω κάποιες συζητήσεις για την τηλεόραση. Έχει ακουστεί ότι θα είμαι στο Big Brother, αλλά δεν ισχύει. Έκανα δοκιμαστικό για την εκπομπή του Γρηγόρη Γουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα αλλά είναι ακόμη στον αέρα η συμμετοχή μου.

Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Με τον Τριαντάφυλλο δεν μιλάμε, δεν έχουμε μιλήσει. Τα κομμάτια που επέλεξαν με χαντάκωσαν και μου έκαναν πολύ κακό. Δεν φάνηκε ο λόγος που ήμουν έτσι. Το μίσος που έβγαζε ο κόσμος, σίγουρα επηρέασε τους δικούς μου.

Δικαιολόγησα τον κόσμο για αυτά που είδε. Ήταν λογικό να αντιδράει ανάλογα. Υπήρχαν απειλές για το μαγαζί, όχι μόνο το δικό μου αλλά και του Κώστα του Παπαδόπουλου και του Γιώργου Ασημακόπουλου. Έχουν γίνει και ζημιές σε μαγαζί. Απευθυνθήκαμε στη Δίωξη. Αυτοί οι φανατισμοί είναι πολύ λάθος»