"Έσπασε" την σιωπή της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο;

«Στη δική μας περίπτωση έχει...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Την Αλεξάνδα Παναγιώταρου την βλέπουμε αυτή τη περίοδο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, στο μουσικό show «Just the two of us» όπου θεωρείται ένα από τα πιο μεγάλα φαβορί μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου.

Μάλιστα, κατά καιρούς έχει απασχολήσει και με τα προσωπικά της καθώς παλιότερα ήταν παντρεμένη μαζί με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο αν και πλέον είναι χωρισμένοι και επίσημα, με χαρτί διαζυγίου είναι από τον Ιούλιο.

Μπορεί να επέλεξαν χωριστούς δρόμους αλλά αυτό δεν τους κράτησε από το να έχουν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους καθώς ο ίδιος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και είχε πει τα καλύτερα για την ίδια.

Από την άλλη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για μια φιλική σχέση πλέον. «Είμαστε πολύ καλά, είμαστε αγαπημένοι, αλλά φίλοι τώρα πια», δήλωσε η όμορφη ξανθιά και συνέχισε:

«Στη δική μας περίπτωση έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Ήμασταν πάντα αγαπημένοι, δεν είχαμε κάποιο θέμα, ακόμα μιλάμε αλλά σαν φίλοι. Θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν προχωρούσε τη ζωή του, αρκεί να είναι κάτι που αξίζει.

Ο Αριστομένης αξίζει τα καλύτερα. Εγώ δεν έχω προχωρήσει τη ζωή μου, νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον που να σε καλύπτει σε όλα».

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Έτσι ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν το γάμο της με τον Γιαννόπουλο και τις πλαστικές

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται στη λίστα με τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που έχουν πει "ναι" στο νυστέρι και έχουν κάνει κάποια πλαστική επέμβαση για αισθητικούς λόγους. Μάλιστα, πολλά από τα botox της, της τα έχει κάνει ο πρώην σύζυγό της, Αριστομένης Γιανόπουλος.

«Δεν ήμουν ποτέ της υπερβολής και των άκρων. Και ούτε γενικά μου αρέσουν αυτά τα αποτελέσματα τα υπερβολικά. Που ξεφεύγεις από τον εαυτό σου και θυμίζεις κάτι άλλο. Απλά έκανα αυτό που χρειαζόμουν κάθε φορά. Χειρουργείο έχω κάνει μία φορά για να κάνω κάτι επεμβατικό. Ήταν το στήθος μου και η μύτη μου. Στην ουσία η μύτη μου δεν είχε κάποιο πρόβλημα! Ξεκινήσαμε να φτιάξουμε το διάφραγμα και απλά είπαμε να διορθώσουμε μία-δυο ατέλειες. Το στήθος μου ήθελα να το φτιάξω από μικρή βέβαια. Ήμουν αρκετά αδύνατη και ήθελα κάτι που θα έδινε όγκο στο σώμα μου.

Νομίζω ότι τώρα πια δεν μπορώ να με φανταστώ πώς ήμουν πριν. Εντάξει έχουν περάσει και 6-7 χρόνια από τότε που το έκανα, οπότε έχω ξεχάσει πώς ήμουν πριν. Είναι σαν να γεννήθηκα έτσι. Στα χείλη βάζω υαλουρονικό μια φορά τον χρόνο. Αλλά πολύ λίγο. Γενικά δε μου αρέσουν τα τεράστια χείλη. Μου αρέσει να φαίνεται φυσικό. Δεν τα θεωρούμε επέμβαση αυτά. Botox έχω δοκιμάσει να κάνω μια φορά σε πολύ μικρή ποσότητα. Γενικά κάνω πράγματα σε πολύ μικρό βαθμό» είχε πει η ξανθιά καλλονή σε παλιότερη συνέντευξη της.

Δείτε στο Athensmagazine.gr φωτογραφίες πριν τις πλαστικές