Γιώργος Πατούλης: Μαζί με τον γιο του, Αλέξανδρο, στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Άφαντη η σύζυγός του, Μαρίνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Πατούλης: Μαζί με τον γιο του, Αλέξανδρο, στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Την μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου για την επέτειο του “ΟΧΙ” πήγαν να παρακολουθήσουν ο Γιώργος Πατούλης μαζί με τον γιο του, Αλέξανδρο αλλά και ο Κώστας Μπακογιάννη με το παιδί του.

Ο 16χρονος γιος του Περιφερειάρχη αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά του και παρόλο που δεν είναι πλέον μαζί με την Μαρίνα Πατούλη, ο γιος τους θα τους ενώνει πάντα.

Η ίδια, μάλιστα, φαίνεται πως ήταν άπουσα από την παρέλαση, ενώ την ίδια στιγμή έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, με αφορμή την σημερινή μέρα.

Φωτογραφίες του Γιώργου Πατούλη με τον γιο του στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Γιώργος Πατούλης παρέλαση φωτογραφίες

Γιώργος Πατούλης παρέλαση 28η Οκτωβρίου

Γιώργος Πατούλης παρέλαση

Σε σχέση ο Γιώργος Πατούλης μετά το χωρισμό του από την Μαρίνα;

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Πατούλης στην εφημερίδα Espresso και τη δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου. Ο περιφερειάρχης μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας αν βρίσκεται σε σχέση μετά το χωρισμό του από την Μαρίνα Πατούλη.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο επίκεντρο πρόσφατα λόγω του διαζυγίου του. Τα "καρφιά" που πετούσε ο ένας προς τον άλλον ήταν πολλά, ακόμη και πριν λίγες ημέρες όταν η φιλόλογος βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό.

Κόστισε ψυχικά το διαζύγιο; Το παιδί σας πως το πήρε;

Ήταν σίγουρα μια δύσκολη απόφαση, γιατί με τη Μαρίνα είχαμε μια κοινή πορεία για πάρα πολλά χρόνια. Από εκεί και πέρα, καθένας μας αντιμετωπίζει τον άλλο με σεβασμό και αγάπη και προσπαθούμε και οι δυο να είμαστε δίπλα στο παιδί μας.

Νέο πρόσωπο υπάρχει στη ζωή σας;

Νομίζω ότι είναι ακόμα νωρίς.

Της έμεινε μετά τον χωρισμό με τον Γιώργο - Το αρχοντικό της Μαρίνας Πατούλη στην Πεύκη

Πρώτο το Youweekly.gr μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ σας αποκάλυψε τον Μάρτιο πως ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη μετά από 35 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Η καθηγήτρια ελληνικής φιλολογίας στον γάμο της με τον περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργο Πατούλη, έχει αποκτήσει μαζί του ένα παιδί, τον Αλέξανδρο. Οι δυο τους ζουν σε μια πολυτελή κατοικία στην Πεύκη, η οποία είναι διακοσμημένη με χρυσά έπιπλα, καλόγουστους πίνακες και ακριβά χαλιά.

Όπως μπορούμε να δούμε μέσα από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η γοητευτική φιλόλογος στο προφίλ της στο Instagram, την παράσταση κλέβουν και οι επιβλητικοί καναπέδες και η εσωτερική σκάλα που διαθέτει το σπίτι.

πατούλη

πατούλη μαρίνα

πατούλη μαρίνα σπίτι

πατούλη γιώργος χωρισμός

πατούλη σπίτι

πατούλη χωρισμός με πατούλη

πατούλη μαρίνα Πεύκη

πατούλη  φωτογραφίες από το σπίτι

πατούλη πλαστικές

πατούλη  ηλικία

πατούλη νέα σχέση

πατούλη χωρισμός

πατούλη  γιος

πατούλη γιος σπίτι

πατούλη φωτογραφίες instagram