«Πιστεύω ότι είναι υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Τον είχα πάντα σαν παιδί, γελούσε πάρα πολύ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
 «Πιστεύω ότι είναι υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Η Γωγώ Ατζολετάκη παραχώρησε συνέντευξης την κάμερα της εκπομπής «Love It» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και για τον Δημήτρη Λιγνάδη ενώ αποκάλυψε πως από το 1996 και μετά δεν της έγινε καμία πρόταση για τηλεόραση.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Εγώ δεν είχα βιώσει ποτέ παρενόχληση στο θέατρο γιατί είχα την τύχη να βγω ως πρωταγωνίστρια, με ήθελαν και με ζητούσαν. Για να είμαι ειλικρινής, για τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν είχα ακούσει τίποτα, μόνο κάποιες “ελαφρές” φήμες που κυκλοφορούσαν.

Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον είχα πάντα σαν παιδί, γελούσε πάρα πολύ», είπε αρχικά η Γωγώ Ατζολετάκη. Η Γωγώ Ατζολετάκη είπε στη συνέχεια:

«Μέσα μου, ίσως και από διαίσθηση, πιστεύω ότι είναι λίγο υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν ειδικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά την αλήθεια την ξέρει εκείνος και τα θύματα που έκαναν τις καταγγελίες. Θεωρώ ότι δεν τα έβγαλαν από το μυαλό τους τα κορίτσια, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».

Οι δηλώσεις της Ατζολετζάκη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη

Λίγα λόγια για την Γωγώ Ατζολετάκη

Η Γωγώ Ατζολετάκη γεννήθηκε στην Σητεία Κρήτης στις 22 Δεκεμβρίου του 1953. Είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, θιασάρχης, παραγωγός ραδιοφώνου και συγγραφέας.

Αρχικά πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, η Γωγώ Αντζολετάκη είχε κερδίσει τον τίτλο της 'Σταρ Ελλάς' στα Ελληνικά Καλλιστεία του 1971.

Έπειτα, σπούδασε θεατρική τέχνη στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Πρωτοεμφανίσθηκε στη θεατρική σκηνή το καλοκαίρι του 1973, με ρόλο συμπρωταγωνίστριας στο έργο του Δημ. Ψαθά "Ο Αφελής" και πρωταγωνιστή το Γιάννη Γκιωνάκη.

Tο 1982 απέκτησε το δικό της θίασο και ξεκίνησε την πολύ-επίπεδη πορεία της στα καλλιτεχνικά δρώμενα με πολλαπλές συνεργασίες και συμμετοχές.

Εργάσθηκε επίσης σαν αρθρογράφος στις εφημερίδες "Εβδόμη" και "Kυριακάτικη Ακρόπολη", κατά τη διετία 1987-1988. Συνεργάσθηκε και σαν παραγωγός εκπομπών και κειμενογράφος, με τα ραδιόφωνα της "ΕΡΑ 2", του "Τρίτου Προγράμματος" και του "Aντέννα". Είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων.