Τάσος Ξιαρχό: "Ήμουν αναίσθητος παρακαλώντας..." - Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

"Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια" - Το βίντεο που ανέβασε και κατέβασε μέσα σε λίγα λεπτά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τάσος Ξιαρχό:

Τέλος στην ζωή του προσπάθησε όπως φαίνεται να βάλει πριν από λίγη ώρα ο Τάσος Ξιαρχό, μετά από την εξαγρίωση του κόσμου με τον χορογράφο που ξεφτύλισε μια άγνωστη κοπέλα για τα κιλά της.

Πριν λίγη ώρα, ο Τάσος έδωσε σημεία ζωής μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, το οποίο όμως κατέβασε μέσα σε λίγα λεπτά, με πολλούς χρήστες να προλαβαίνουν όμως να το αποθηκεύσουν.

Τα πρώτα λόγια του Τάσου Ξιαρχό μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους.

Δεν έχω κατάθλιψη. Αντιθέτως είμαι ένας χαρούμενος τύπος που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά. Αυτά προβάλει η τιβί και ο κόσμος.Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι. Μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη. Όταν αποφασίζεις να ευχηθείς σε κάποιον να πεθάνει, τότε σκεφτείτε αν όντως του αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος, να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε.

Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για να τον λυπηθούν. Ε τότε, όσοι σκέφτηκαν έτσι, σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα. Όσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και τη στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές.

Για τέλος θα ζητήσω από τα πρωινά που έβγαιναν με ριγέ μπλούζες και χαμογελούσαν και αυτούς που έβαλαν τα ριγέ σήμερα φωτογραφίζοντάς τα να αναλογιστούν το τι είναι να χλευάζεις και να δημιουργείς μίσος και φόβο αντί να μιλήσουν και να πουν τι θα έπρεπε να κάνουμε. Ο κύριος Κοκλώνης σήμερα με έκραξε. Όπως και πολλοί διάσημοι. Χάρηκαν με το λάθος μου. Να είστε καλά φίλοι μου. Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

Το δημόσιο ευχαριστώ της κοπέλας που βιντεοσκόπησε

Η Μαίρη ήταν η κοπέλα που βιντεοσκοπήθηκε εν αγνοία της από τον Τάσο Ξιαρχό κατά την έξοδό της. Στο απαράδεκτο αυτό βίντεο, ο χορευτής την χλευάζει για την εμφάνισή της και τα κιλά της επειδή φοράει μπλουζάκι με οριζόντιες ρίγες.

Η κίνηση αυτή του Τάσου Ξιαρχό σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και την ίδια στιγμή ένα κύμα υπεράσπισης προς την Μαίρη και σε όποιον άλλον έχει δεχθεί κατά καιρούς bullying για την εμφάνισή του.

Η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε με ριγέ μπλουζάκι στην εκπομπή και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με την αποστομωτική απάντησή της, ενώ άλλοι απλά ξέσπασαν με την κίνηση του χορευτή.

Η ίδια η Μαίρη λοιπόν, μετά τον σάλο αυτό, αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της.

Τάσος Ξιαρχό Μαίρη