Ατύχημα για τον Σάκη Κατσούλη - Τον μετέφερε στο νοσοκομείο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Δεν έφυγε λεπτό από δίπλα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ατύχημα για τον Σάκη Κατσούλη - Τον μετέφερε στο νοσοκομείο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Επεισοδιακό ήταν το βράδυ της Τρίτης 2/11 για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όπως ο ίδιος ενημέρωσε με post στο προσωπικό του προφίλ στο instagram τους διαδικτυακούς τους φίλους, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γιατί χτύπησε πολύ άσχημα το δάχτυλό του.

Μάλιστα, στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω δείχνει και το σημείο που τραυματίστηκε! Εννοείται πως στο πλευρό του βρισκόταν καθ' όλη την διάρκεια η αγαπημένη του σύντροφος. Αργότερα αποχώρησαν από το νοσοκομείο και βρέθηκαν σπίτι να παρακολουθούν netflix. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει καιρό τώρα συγκατοικούν.

Η ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Παραλίγο να ξεμαλλιάσει σερβιτόρα που την "έπεφτε" στον Σάκη

Χαμός επικράτησε σε καφετέρια που βρέθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη, με σκοπό να παραχωρήσουν συνέντευξη σε εκπομπή της τηλεόρασης. Το ζευγάρι δεν δίστασε μπροστά στον φωτογράφο να ρίξει γερό καβγά για τα μάτια μιας σερβιτόρας.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα που τους σέρβιρε φλέρταρε τον νικητή του Survivor 4, ενώ συνεχώς έλεγε πως τον γνώριζε από πριν μπει στο παιχνίδι και είχαν βγει πολλές φορές μαζί και με φίλους του. Η Μαριαλένα λοιπόν που τα άκουγε όλα αυτά δεν άργησε να γίνει "τούρμπο" μέχρι την στιγμή που έμαθε πως... επρόκειτο για φάρσα!