Φωτογραφία από το σπίτι που μένει η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα

Έχει 12 διαμερίσματα και είναι πνιγμένο στο πράσινο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία από το σπίτι που μένει η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα

Η Ελένη Μενεγάκη με τα χρόνια σκληρής δουλειάς που έχει στο ιστορικό της έχει καταφέρει να αποκτήσει πολλά πράγματα στην ζωή της (δείτε εδώ την περιουσία της αναλυτικά). Ωστόσο, η συγκεκριμένη πολυκατοικία στην Κάρυστο ανήκει στην μητέρα της η οποία μάλιστα βρίσκεται εκεί αυτή την περίοδο λόγω του κορωνοϊού.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή την ανησυχία της, πολλές φορές ακόμα και τον πανικό της για την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση με όλα όσα συμβαίνουν παγκόσμια, περιέγραψε μάλιστα με λεπτομέρειες την προσωπική της αγωνία για τους δικούς της ανθρώπους και περισσότερο για την μαμά της που ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

Κατόπιν, μάλιστα, προτροπής της Ελένης εκείνη μάλιστα μετακόμισε από την πρώτη στιγμή στο σπίτι στην Κάρυστο, τόπο καταγωγής του συζύγου της, Στέλιου Μισόκαλου, και μένουν συνέχεια μέσα στο σπίτι. "Μην τυχόν και ακούσω ότι βγαίνεις έξω..." λέει συνέχεια στη μαμά της στέλνοντας της ξεκάθαρα προειδοποιητικά μηνύματα στον αέρα της εκπομπής της.

Το οίκημα της Ελένης Μενεγάκη στην Κάρυστο

σπίτι μητέρας Ελένης Μενεγάκη

Από την πολυκατοικία αυτή η οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη χρησιμοποιεί το 5ο διαμέρισμα ενώ όλα τα υπόλοιπα τα ενοικιάζουν.

Ποιος είναι ο πατριός της Ελένης Μενεγάκη

Το 2013 ο Στέλιος Μισόκαλος χρησιμοποιούσε αρκετά το internet και συγκεκριμένα το Youtube αφού στο κανάλι του έχουν αναρτηθεί αρκετά βιντεάκια στα οποία ερμηνεύει διάφορα τραγούδια και έχουμε να πούμε πως η χροιά του είναι ανατριχιαστική!

Στο παρακάτω βίντεο ερμηνεύει, παίζοντας κιθάρα, το τραγούδι του Παντελή Θαλασσινού "Αναθεμά σε" και πρέπει οπωσδήποτε να πατήσετε το play. Το συγκεκριμένο βίντεο, μάλιστα, δημοσιεύτηκε την ημέρα των ερωτευμένων την συγκεκριμένη χρονιά. Όπως φαίνεται όλη οι οικογένεια έχει ταλέντο σε κάτι!

Να υπενθυμίσουμε πως ο Στέλιος Μισόκαλος αυτή την περίοδο συντροφεύει την μητέρα της Ελένης Μενεγάκη Ζέτα, στην κατοικία που έχουν στην Κάρυστο.