Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πες “αντίο” στην βρομιά από το σαλόνι του αυτοκινήτου με “σύμμαχο” την σκούπα Dyson V15 Detect Absolute

Πες “αντίο” στην βρομιά από το σαλόνι του αυτοκινήτου με “σύμμαχο” την σκούπα Dyson V15 Detect Absolute
News 24.11.2021 10:48

Αντιαισθητικές τρίχες από το πολυαγαπημένο μου (κατά τα άλλα) σκυλάκι, ψίχουλα από τα δύο βλαστάρια μου αλλά και σκόνες από παπούτσια που πάτησαν σε όλες τις παιδικές χαρές της γειτονιάς! Κι όλα αυτά πάνω στα καθίσματα του αυτοκινήτου, που φυσικά χρειάζονται καθάρισμα – το χειρότερό μου με αυτές τις ογκώδεις ηλεκτρικές σκούπες που πάλι μισή δουλειά κάνουν!

Μέχρι που γνώρισα τη νέα Dyson V15 Detect Absolute, που είναι μια brand-new γενιά ασύρματων ηλεκτρικών σκουπών, η οποία μου ταίριαξε γάντι, αφού έχει και ισχυρή απορροφητική ικανότητα, δεν είναι βαριά για να με ταλαιπωρεί και φυσικά καθαρίζει στην εντέλεια το σαλόνι και το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, εύκολα και γρήγορα, εξοικονομώντας μου πολύτιμο χρόνο και ενέργεια.

Το μυστικό κρύβεται φυσικά στον Dyson Hyperdymium κινητήρα, ο οποίος παράγει 240-watt αέρα για υψηλή απορροφητικότητα, κάνοντας σε χρόνο dt τα καθίσματα να αστράφτουν από καθαριότητα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που για την κατασκευή της εργάστηκαν 370 μηχανικοί από όλο τον κόσμο!

dyson σκούπα ηλεκτρική

Όσο για την καλά κρυμμένη σκόνη, ξέρεις, αυτή που κάθεται ανάμεσα στα χωρίσματα και στα δύσκολα σημεία του αυτοκινήτου, η τεχνολογία laser dust πετυχαίνει ολοκληρωμένο καθαρισμό, αφού το laser είναι με ακρίβεια και στη σωστή γωνία τοποθετημένο, με στόχο να αποκαλύπτει αυτά τα “φοβερά” σωματίδια σκόνης που εγώ δεν μπορώ να δω με γυμνό μάτι.

Καμία υπερβολή δεν υπάρχει στα λόγια μου, αφού οι ειδικοί της Dyson σκέφτηκαν για μένα... πριν από μένα! Τα σωματίδια σκόνης φαίνονται μόνο όταν φωτιστεί το σκονισμένο σημείο από τον ήλιο, οπότε ενσωμάτωσαν το πράσινο diode laser, ικανό να δημιουργεί απόλυτη αντίθεση μεταξύ της σκόνης και της επιφάνειας, στη μαλακή και λεπτή κεφαλή της σκούπας με απόλυτη ακρίβεια. Επομένως, όπου κι αν υπάρχει σκόνη αλλά και ακαθαρσίες, που είναι αόρατες σ' εμένα, τώρα ανιχνεύονται και απορροφώνται αποτελεσματικά.

Και όχι μόνο αυτό, αφού ο αισθητήρας acoustic piezo, που είναι ενσωματωμένος στη σκούπα, με βοηθά να πετύχω έναν πραγματικά βαθύ καθαρισμό. Πώς γίνεται αυτό; Η σκούπα αντιλαμβάνεται το μέγεθος και την ποσότητα των σωματιδίων σκόνης και στη συνέχεια μου τα παρουσιάζει σε πραγματικό χρόνο στην LCD οθόνη. Στη συνέχεια ο “έξυπνος” αισθητήρας μεταμορφώνει την σκούπα σε turbo εργαλείο, αυξάνοντας την ισχύ της μέχρι η σκόνη να φτάσει στα κανονικά επίπεδα και το σαλόνι του αυτοκινήτου να λάμπει από καθαριότητα!

dyson σκούπα

Κι επειδή άλλο σκόνη, άλλο βρομιά, η πρωτοποριακή τεχνολογία του «κυκλώνα» από τη Dyson επιτρέπει στη σκούπα να τα διαχωρίσει, ενώ το περίφημο σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων μπορεί εύκολα να αιχμαλωτίζει 99,99% των σωματιδίων μεγέθους έως και 0,3 microns!

Συμπέρασμα; Πλέον δεν αγανακτώ με την βρομιά στο αυτοκίνητο, ούτε εκνευρίζομαι με τα παιδιά και τον άντρα μου που μεταφέρουν όλων των ειδών τις ακαθαρσίες από έξω... μέσα, αφού με “σύμμαχό” μου την σκούπα Dyson V15 Detect Absolute μπορώ να τα εξαφανίζω μέχρι... την επόμενη φορά!

Μάλλον, θα τους πω να ασχοληθούν εκείνοι μετά τη βόλτα τους, γιατί και εύκολο είναι και ασφαλές πλέον το καθάρισμα του αυτοκινήτου, που μου χαρίζει παράλληλα και έξτρα ελεύθερο χρόνο! Το μόνο σίγουρο είναι πως οι... βόλτες τους θα πολλαπλασιαστούν!

Βρείτε τη νέα Dyson V15 Detect Absolute στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

Share