Φωτογραφίες μέσα από το διώροφο σπίτι Καίτης Γαρμπή - Διονύση Σχοινά! Κατάλευκο το σαλόνι τους

Εκεί έζησαν τον τρόμο, όταν μπήκαν άγνωστοι και τους λήστεψαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφίες μέσα από το διώροφο σπίτι Καίτης Γαρμπή - Διονύση Σχοινά! Κατάλευκο το σαλόνι τους

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, στα social media έχουν μοιραστεί αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα τους στο σπίτι.

Το ζευγάρι μένει μένει σε μια διώροφη μονοκατοικία στην Νέα Ερυθραία και την διακόσμηση την έχει η τραγουδίστρια. Μάλιστα, στην εν λόγω περιοχή μένουν για να είναι κοντά στους γονείς της.

«Δεν έχω άποψη γύρω από το ντεκόρ του σπιτιού. Το μόνο που ζήτησα από την Καίτη ήταν να μην το φορτώσει πολύ. Προτιμώ το αφαιρετικό ύφος», είχε δηλωσει ο Διονύσης Σχοινάς σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό «Τv Showtime».

Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό χρώμα και οι γυάλινες λεπτομέρειες. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η τεράστια βιβλιοθήκη με τα πολλά βιβλία, τα λουλούδια και το στούντιο του σπιτιού στο οποίο περνάει πολλές ώρες ο τραγουδιστής αλλά και ο γιος τους, που πλέον ακολουθεί τα χνάρια των γονιών του στο τραγούδι.

Αυτό είναι επίσης και το σπίτι που έζησαν τον τρόμο, όταν άγνωστοι άνδρες μπήκαν μέσα και τους έκλεψαν χρήματα, αφού τους είχαν πρώτα δέσει.

Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή

σπίτι Καίτης Γαρμπή Διονύση Σχοινά

Φωτογραφίες μέσα από το διώροφο σπίτι Καίτης Γαρμπή - Διονύση Σχοινά

Αυτή είναι η αδερφή της Καίτης Γαρμπή

Μετά από το φανερό ξέσπασμα της Καίτης Γαρμπή, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετά ενεργή καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση με την μικρή της αδερφή, Λιάνα.

Μάλιστα, η αγαπημένη της αδελφή είχε τα γενέθλιά της και όπως ήταν λογικό η ίδια θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια. Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Σου εύχομαι μέχρι να φτάσεις τα 100 (άρα 102 εγώ για να μαστε μαζί) να σου δίνει ο Θεός σε αφθονία όλα Του τα καλά.

και να σου εκπληρώνει όλα σου τα όνειρα! Να ζήσεις Λιανάκι και Χρόνια Πολλάαα, μεγάλο να γίνεις με άσπρα μαλλιάαα! Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φώωως και όλοι να λένε να η μικρή αδερφή της Καίτης. Σ αγαπώ αδερφάκι μου».