Σε άψογη φόρμα 11 μήνες μετά την γέννα - Με συγκλονιστικό ντύσιμο στο Κολωνάκι η Τζένη Μπαλατσινού

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε άψογη φόρμα 11 μήνες μετά την γέννα - Με συγκλονιστικό ντύσιμο στο Κολωνάκι η Τζένη Μπαλατσινού

Μία φορά μοντέλο, για πάντα μοντέλο! Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η Τζένη Μπαλατσινού διατηρεί αναλλοίωτη την ομορφιά που της χάρισε τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας στην Ελλάδα το 1990, μαζί με το στυλ και τη φινέτσα που μόνο ο χρόνος και η εμπειρία στον χώρο μπορούν να χαρίσουν...

Ο φακός του YOU συνάντησε την παρουσιάστρια και σύζυγο του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια σε έναν από τους αγαπημένους της περιπάτους στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς παρέα αυτήν τη φορά, παρά μόνο το εντυπωσιακό της χαμόγελο.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Τα σχόλια του κόσμου που τη συναντούσε επικεντρώθηκαν, βέβαια, στη στιλάτη εμφάνισή της, καθώς και στην άψογη σιλουέτα της, παρά το γεγονός πως έγινε μαμά για τέταρτη φορά πριν από 11 μήνες. «Πάνω απ' όλα μαμά», δηλώνει η ίδια εδώ και χρόνια, πριν γεννήσει τον βενιαμίν, Παναγιώτη-Αντώνιο, αφού έχει μεγαλώσει δύο κόρες, την Αμαλία και την Αλεξάνδρα, καθώς κι έναν γιο, τον Μάξιμο, που ετοιμάζεται κι εκείνος με τη σειρά του να ανοίξει τα φτερά του. Ποτέ, όμως, δεν αποποιήθηκε τον δυναμισμό της.

«Έχει μέσα της ιεραρχημένες σωστά τις προτεραιότητες», δήλωνε συγκινημένος ο Βασίλης Κικίλας στο «Ενώπιος Ενωπίω», για τη σύζυγό του που βρισκόταν ως κεντρική καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου (δείτε εδώ όλη την συγκλονιστική συνέντευξή της).

Η trendy εμφάνιση της Τζένης Μπαλατσινού

Τζένη Μπαλατσινού

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα 24/11 και κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ