Η πρώτη κοινή φωτογραφία στο instagram - Χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης

Ε μετά την πρώτη δημόσια επίσημη εμφάνισή τους... επιβαλλόταν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η πρώτη κοινή φωτογραφία στο instagram - Χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης

Αφού έκαναν που έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση (δείτε εδώ βίντεο) σου λένε... ας πάει και το παλιάμπελο! Η Δέσποινα Βανδή που εδώ και λίγο καιρό έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη πριν από λίγες ημέρες δείπνησε μαζί με τον ηθοποιό και φίλους σε γνωστή ψαροταβέρνα του Πειραιά.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας αυτής, Μανώλης Κονταρός, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στιγμιότυπα από το συγκεκριμένο βράδυ και σε ένα από αυτά η τραγουδίστρια με τον πρωταγωνιστή της νέας σειράς του Mega, Κομάντα και Δράκοι, ποζάρουν δίπλα δίπλα αγκαλιά.

Είναι το πρώτο κοινό τους στιγμιότυπο, με την θέλησή τους, που δημοσιεύεται οπότε... δεν θα μπορούσε να μην γίνει θέμα συζήτησης!

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης

Αδυνατισμένος ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά τον χωρισμό από την Βανδή - Η νέα του εικόνα

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει η Δέσποινα Βανδή και ο πρώην σύζυγός της Ντέμης Νικολαΐδης τυχαία το Σαββατοκύριακο διέμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Η τραγουδίστρια βρέθηκε εκεί για να τραγουδήσει μαζί με την Άννα Βίσση (δείτε εδώ βίντεο) ενώ ο επιχειρηματίας έκανε ένα μίνι ταξίδι απόδρασης με φίλους του.

Η κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα τον απαθανάτισε σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής να γευματίζει με φίλους του και η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πως έχει χάσει αρκετά κιλά μετά τον χωρισμό του με την Δέσποινα Βανδή καθώς ακολουθεί εσκεμμένα διατροφή.