Όλα Γκουντ: Αποχώρησε ξαφνικά η Ναταλί Κάκκαβα - Βούρκωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας

"Επρεπε να φύγει γιατί..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Όλα Γκουντ: Αποχώρησε ξαφνικά η Ναταλί Κάκκαβα - Βούρκωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Από την εκπομπή «Όλα Γκουντ» αποχώρησε ξαφνικά η Ναταλί Κάκκαβα, το μεσημέρι του Σαββάτου (27/11), με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να είναι φανερά ταραγμένος.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, λίγο μετά το δημόσιο ξέσπασμά της, αναγκάστησε να αποχωρήσε, καθώς ο ένας από τους δύο τους γιους είχαν ένα ατύχημα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας συγκεκριμένα είπε: «Εδώ είμαστε, επιστρέψαμε. Να σας ζητήσουμε συγγνώμη, γιατί η Νάταλι έπρεπε να φύγει γιατί χτύπησε λίγο ο μικρός μας» ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε: «Το παιδί δεν είναι σοβαρά τραυματισμένο».

Η ξαφνική αποχώρηση της Κάκκαβα από το Όλα Γκουντ

Χαμός στον ΣΚΑΙ με Γκουντάρα και Κάκκαβα - Τι συνέβη;

Μπορεί πρόσφατο ρεπορτάζ να ήθελε τον Γιώργο Τσαλίκη και τον ΣΚΑΙ να τα βρίσκουν εκτός δικαστηρίων, ωστόσο το ίδιο το κανάλι το διέψευσε. Ειδικά, μετά τις δηλώσεις Γκουντάρα και Κάκκαβα στο Πρωινό, είναι βέβαιο πλέον πως θα τα πουν... στα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, στην συνέντευξη τους με τα όσα είπαν για το Big Brother και την παρουσίαση του, εξόργισαν ακόμη περισσότερο τον τραγουδιστή που έσπευσε να απαντήσει. Έτσι, ξεκίνησε ένας νέος κύκλος κόντρας εκεί που όλα έδειχναν πως το κλίμα ανάμεσα τους ηρεμεί.

Όπως γράφει το dailymedia, το κανάλι του Φαλήρου μετά τα όσα άκουσε από τους παρουσιαστές του, αφού οι δηλώσεις του έριξαν και άλλο λάδι στην φωτιά, τους ξεκαθάρισαν πως δεν επιθυμούν να δίνουν περισσότερη "τροφή" στην συγκεκριμένη κόντρα, καθώς αυτά είναι εις βάρος του σταθμού σε νομικό επίπεδο.

Η δικαστική οδός λοιπόν είναι ο μοναδικός τρόπος να μπει ένα τέλος στη διαμάχη Τσαλίκη - ΣΚΑΪ, την ώρα που ο τραγουδιστής έχει παραδεχτεί πως τα λεγόμενα των παρουσιαστών του Big Brother είναι κάτι περισσότερο από μηνύσιμα.