Ευγενία Δημητροπούλου: «Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή»

«Θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ευγενία Δημητροπούλου:  «Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή»

Στην δημοσιογράφο Γεωργία Ευσταθίου και την κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη η Ευγενία Δημητροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιθυμία της να γίνει μητέρα καθώς υπάρχουν σκέψεις και για μια υιοθεσία.

Οι δηλώσεις της Ευγενίας Δημητροπούλου

«Δεν αγχώθηκα στην ιδέα του γάμου, είπα το ζούμε. «θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά» και συμπλήρωσε «Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή, για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω εάν παιδιά ή υιοθετώ εάν παιδί».

«Για πολύ καιρό ντρεπόμουν να δηλώσω πως είμαι ηθοποιός»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ευγενία Δημητροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο Love It και προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, λίγο καιρό μετά την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον αγαπημένο της.

Η όμορφη πρωταγωνίστρια του «Ήλιου» μίλησε για την αγαπημένη καθημερινή σειρά ενώ ανέφερε πως ντρεπόταν για αρκετό καιρό να δηλώσει "ηθοποιός".

«Η Λήδα είναι μια κοπέλα που έχει ζήσει μια περιπετειώδη ζωή. Πρόσφατα που κάναμε μια σκηνή όπου ήμουν δεμένη, είχα τεράστιες μελανιές στα χέρια που την επόμενη μέρα τις βάφαμε για να μην φαίνονται, επειδή οι σκηνές δεν γυρίζονται με τη χρονολογική σειρά.

Αντίστοιχα περιστατικά με αυτά που βγήκαν στη δημοσιότητα δεν έχω αντιμετωπίσει. Ήταν πιο ήπια περιστατικά. Ήταν στο πλαίσιο της δημιουργικής διαδικασίας που μπορεί να εξελιχθεί σε λεκτική βία. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Για πολύ καιρό δεν ήμουν σίγουρη ότι αυτό ήταν το επάγγελμά μου. Ντρεπόμουν να το δηλώσω».