Άγγελος Λάτσιος: Η άκρως τρυφερή ανάρτηση της αδερφής του Λάουρας για τα γενέθλιά του

«Χρόνια πολλά όμορφε, Σ’αγαπώ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγγελος Λάτσιος: Η άκρως τρυφερή ανάρτηση της αδερφής του Λάουρας για τα γενέθλιά του

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου έχει σήμερα γενέθλια και όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα. Μάλιστα, από το πρωί της Τρίτης 30/11 δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές.

Ο νεαρός ο οποίος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media καθώς του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές έγινε 19 χρόνων. Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να μοιραστεί κάποιες ευχές που δέχτηκε μαζί με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Αναμεσά τους, ήταν και η αδερφή του Λάουρα η οποία δημοσίευσε δύο φωτογραφίες. Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη βλέπουμε τα δύο αδέλφια σε μικρή ηλικία, ενώ στη δεύτερη βλέπουμε τον Άγγελο Λάτσιο και τη Λάουρα Λάτσιου να ποζάρουν μαζί στην παραλία παίζοντας στην άμμο.

Η ανάρτηση της Λάουρας για τα γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου

Λάουρα - Άγγελος Λάτσιος

Άγγελος Λάτσιος - Γενέθλια

Γιατί έχει φύγει εδώ κι ένα χρόνο ο Άγγελος Λάτσιος από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη - Τι συνέβη στο πατρικό του

Αυτό που λίγοι μπορεί να γνωρίζουν ωστόσο είναι ότι ο Άγγελος Λάτσιος, εδώ και ένα χρόνο έχει αποχωρήσει από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη, και συγκατοικεί με τον μπαμπά του, Γιάννη Λάτσιο σε μία υπερπολυτελή μεζονέτα στην Εκάλη (δείτε την εδώ).

Η ενηλικίωση είναι ένα δύσκολο κομμάτι στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Και ποιος δεν έχει κάνει έναν πολύ μεγάλο καυγά με τους γονείς του λίγο πριν κλείσει τα 18; Για το μέλλον του, για τις ευθύνες που πρέπει ξαφνικά να αναλάβει και για πολλούς άλλους λόγους.

Κάτι τέτοιο λοιπόν έχει συμβεί και στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη και του Άγγελου Λάτσιου. Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από κάποιο καιρό, ο Άγγελος Λάτσιος, μόλις τελείωνε το σχολείο θα έφευγε από την Ελλάδα και θα πήγαινε στην Αμερική για να σπουδάσει. Κάπου εκεί ωστόσο ήρθε η πανδημία και η καραντίνα οπότε το πλάνο αυτό πήγε πολύ πίσω.

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ.

Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του και εκεί ήρθε ο μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε μαμά και γιο (δείτε εδώ ακριβώς τι είχε συμβεί).

Ο Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν έχει σκοπό ούτε να φύγει για Αμερική, ούτε να ασχοληθεί με τα τουριστικά καθώς θέλει να μπει σιγά σιγά στον χώρο της τηλεόρασης, ακολουθώντας το παράδειγμα των γονιών του. Ο καυγάς αυτός ήταν αρκετά έντονος και η κατάληξή του δεν ήταν άλλη από την απόφαση του Άγγελου Λάτσιου να φύγει από το σπίτι και να μείνει μαζί με τον μπαμπά του.