Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Μαρία Κωνσταντάκη: «Έχω κακοποιήσει λεκτικά συντρόφους μου»

«Η πρώτη μου σχέση ήταν πολύ τοξική κι έτσι κατάλαβα μακριά από τέτοια άτομα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Μαρία Κωνσταντάκη: «Έχω κακοποιήσει λεκτικά συντρόφους μου»

Η Μαρία Κωνσταντάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για τις κακοποιήσεις που έχει δεχτεί και έχει πράξει αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου τον τελευταίο καιρό σχετικά με την απόφαση του Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος».

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κωνσταντάκη

«Στο θέατρο πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να μην έχεις περάσει στιγμές έντασης που οι καταστάσεις έχουν ξεφύγει. Εγώ έχω υπάρξει σε ομάδα που ούτε καν πληρωνόμασταν και εκσφενδονίζονταν καρέκλες με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες.

Πολλές φορές έχω υπάρξει κι εγώ κακοποιητική σε συντρόφους μου, χρησιμοποιώντας λεκτική βία προκειμένου να τους υποβιβάσω.

Από την άλλη για τον Άρη Σερβετάλη ανέφερε: «Έχω συνεργαστεί και είναι ένα πολύ καθαρό πρόσωπο, ήταν άδικο το «πέσιμο» που του έγινε από την στιγμή που είχε ειδοποιήσει. Ήταν μέριμνα της παραγωγής να το φροντίσει από την στιγμή που το γνώριζε».

"Έμεινε" με τις ερωτήσεις του Αρναούτογλου - "Το κρεβάτι μου είναι..."

Η Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε απόψε 12/11 καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2 night show και μάλλον δεν περίμενε αυτές τις ερωτήσεις από τον Γρηγόρη!

Ο παρουσιαστής πήγαινε την συζήτηση στην ερωτική της ζωή με την ηθοποιό να μένει άφωνη με όσα άκουγε! Ο Γρηγόρης Ανραούτογλου φυσικά γύριζε την κουβέντα σε μια δήλωση που είχε κάνει παλιότερα η ηθοποιός πως έχει κάνει έρωτα σε...νεκροταφείο, με την ηθοποιό να απαντά:

“Αυτά όλοι τα έχουμε κάνει στα νιάτα μας. Έκανα σ@ξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη… Ήταν νύχτα και ήμασταν νέοι, πολλά χρόνια πριν τον κορωνοϊό. Η θάλασσα και το αυτοκίνητο δεν είναι άξια λόγου. Πλέον το κρεβάτι μου είναι το καλύτερο!” Δείτε μια ακόμα αποκάλυψη στο show.