Δούκισσα Νομικού: Δημοσίευσε φωτογραφία με την κόρη της και το instagram "έλιωσε"

"Βροχή" τα likes

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Δημοσίευσε φωτογραφία με την κόρη της και το instagram

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε την Δούκισσα Νομικού σε ρόλο παρουσιάστριας καθώς παρουσίασε τα Madwalk και όπως ήταν λογικό ήταν άκρως εντυπωσιακή για άλλη μια φορά. Ωστόσο, η κύρια προτεραιότητά της είναι τα δυο παιδάκια της, ο Σάββας και η Αναστασία.

Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτή τη φορά, επέλεξε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με την μικρή της κόρη.

Όπως έγραψε και στην ανάρτησή της, την πλημμύρισαν όμορφα συναισθήματα. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια φωτογραφία χιλιάδες συναισθήματα. Η σφιχτή αγκαλιά μας με την Αναστασία με συγκινεί.

Στo βλέμμα της βλέπω εμένα μικρή να κοιτάζω τη μητέρα μου και η Αναστασία στα μάτια μου βλέπει τη δίκη της super ηρωίδα.! Τουλάχιστον έτσι μου λέει. #mommyanddaughter».

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Η ανάρτηση που έφερε την αντίδραση των ακολούθων της - Χιλιάδες σχόλια μέσα σε λίγα λεπτά

Πανικό στα social media προκάλεσε μέσα σε λίγα λεπτά η Δούκισσα Νομικού. Η όμορφη παρουσιάστρια προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η οποία έφερε ποικίλλες αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τα χαρμόσυνα νέα που ανακοίνωσε, η Δούκισσα δημοσίευσε μια φωτογραφίες της στην οποία σχεδόν δεν αναγνωρίσαμε ότι είναι εκείνη, μιας και είναι με καστανά μαλλιά!

Φυσικά, η ίδια δεν τα έβαψε, αλλά πειραματίστηκε με μερικά φίλτρα, κάτι που αμέσως αντιλήφθηκαν οι followers της. Οι περισσότεροι από αυτούς έσπευσαν να την προειδοποιήσουν πως το σκούρο καστανό δεν είναι το χρώμα της, ενώ άλλοι την ενθάρρυναν για μια αλλαγή.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού με καστανά μαλλιά που προκάλεσε αντιδράσεις