GNTM 4: Η πρώτη ανάρτηση του Ναπολέων Μάριου Μήτση μετά την αποχώρηση του

Δεν αναφέρθηκε καθόλου στην Ειρήνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4: Η πρώτη ανάρτηση του Ναπολέων Μάριου Μήτση μετά την αποχώρηση του

Στο χθεσινό 30/11 επεισόδιο του GNTM 4, ένα από τα φαβορί του ριάλιτι αποχώρησε, αφού πλέον μέσα στο παιχνίδι έχουν μείνει μόνο 7 άτομα και έχουν γίνει οι φωτογραφίσεις πολύ πιο απαιτητικές. Ο λόγος για τον Ναπολέων Μάριο Μήτση, ο οποίος είχε σχέση με την Ειρήνη και όταν τον αποχαιρέτησε τον φίλησε νομίζοντας πως δεν τους δείχνουν οι κάμερες.

Το νεαρό μοντέλο λοιπόν που στην τελευταία του φωτογράφιση είχε ένα σοβαρό ατύχημα που ανησύχησε τους κριτές, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας όσους τον στήριξαν, αλλά και μιλώντας για την όμορφη εμπειρία που έζησε.

Η ανάρτηση του Ναπολέων μετά το GNTM 4

«Μια όμορφη εμπειρία τελειώνει σήμερα και κάτι καινούργιο ξεκινά! Περάσαμε καλά, δοκιμάσαμε πράγματα, ζήσαμε νέες εμπειρίες και όλα αυτά μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα άτομα που με στήριξαν και ενδιαφέρθηκαν για εμένα όπως και στον coach, στους κριτές και στην παραγωγή», έγραψε.

Το βιογραφικό του Ναπολέων

O Ναπολέων είναι 20 ετών, κατάγεται από τα Γιάννενα και σπουδάζει Φυσική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Επέλεξε το συγκεκριμένο αντικείμενο γιατί, όπως λέει, τον βοηθά να αντιλαμβάνεται τον κόσμο από διαφορετικές οπτικές. Εκτός σχολής, απολαμβάνει να περνά χρόνο στη φύση κάνοντας διάφορες δραστηριότητες.

Τον εξάπτει να πειραματίζεται αν και το μεγαλύτερο του προσόν θεωρεί πως είναι ο αυτοέλεγχος, πράγμα που θα τον βοηθήσει να παραμείνει ζεν, ακόμα και απέναντι στα πιο απρόσμενα concepts. Πριν μπει στον διαγωνισμό, η σχέση του με το modelling ήταν μηδενική. Μέσα από το GNΤΜ 4, o Ναπολέων θέλει να ανακαλύψει τις δυνατότητες του μπροστά στον φωτογραφικό φακό και να δει εάν ο χώρος της μόδας μπορεί να γίνει η δεύτερη φύση του.

Motto: “It is what it is”

GNTM 4 Ναπλέων Μήτσης