Ήρθαν τα Χριστούγεννα για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - Η φωτογραφία με το δέντρο που στόλισε

Τεράστιο και γεμάτο στολίδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήρθαν τα Χριστούγεννα για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - Η φωτογραφία με το δέντρο που στόλισε

Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει τον χωρισμό τους, ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης φαίνεται πως έχουν πια τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Η γνωστή παρουσιάστρια του ALPHA σχεδόν καθημερινά αναφέρεται στον πρώην σύντροφό της με αρκετές σπόντες και ατάκες, ενώ από την άλλη ο Φίλιππος τηρεί σιγή ιχθύος.

Μάλιστα, δεν είναι και τόσο ενεργός στα social media, καθώς σπανίως κάνει κάποια ανάρτηση. Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο Φίλιππος δημοσίευσε ένα story στο instagram του, στο οποίο απεικονίζεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει στολίσει στην εταιρία του.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Τσαγκρίδη

Φίλιππος Τσαγκρίδης ανάρτηση

Θλιμμένη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Η πραγματική εικόνα της Καινούργιου μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Αυτή είναι η πραγματική της εικόνα! Η Κατερίνα Καινούργιου μακριά από τα φώτα και την καθημερινότητα της εκπομπής της “Super Kατερίνα” είναι μια “κανονική”-το ίδιο πανέμορφη- κοπέλα χωρίς ίχνος μακιγιάζ και καθόλου επιτηδευμένη...

Ο φακός του YOU τη συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα το περασμένο Σάββατο στην περιοχή του Αμαρουσίου, σε μια επίσκεψη που έκανε στον κορυφαίο φυσιοθεραπευτή της ΑΕΚ Χρήστο Καρβουνίδη, για την αποθεραπεία του ποδιού της μετά τον πρόσφατο τραυματισμό που είχε. Η παρουσιάστρια την περασμένη Τρίτη γλίστρησε και έπεσε στην βροχή με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι και τη λεκάνη της και να γεμίσει μελανιές. Αμέσως μετά το πέσιμό της έτρεξε για ακτινογραφίες, που έδειξαν ότι έχει πάθει ορογόνο τραυματική θυλακίτιδα (δείτε εδώ τι ακριβώς είναι αυτό), και ο γιατρός τής συνέστησε θεραπευτική αγωγή για ένα μεγάλο διάστημα.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Αυτό σημαίνει ότι η Κατερίνα θα πρέπει να φοράει προστατευτικούς επιδέσμους για να “ηρεμεί” η περιοχή του γονάτου, που στη δική της περίπτωση είναι αρκετά τραυματισμένη, θα πρέπει επίσης να το ξεκουράζει και να βάζει πάγο μετά από μια κουραστική μέρα, ενώ οι επισκέψεις της στον φυσιοθεραπευτή θα είναι τακτικές, προκειμένου να γίνει σταδιακά η αποθεραπεία. “Ήθελα να βγω στην βροχή και τρώω μια τούμπα. Πέφτω κάτω με το πρόσωπο, ευτυχώς που δεν χτύπησα το πρόσωπό μου. Έχω μελανιά στα γόνατα, τη λεκάνη” είπε στην πρωινή εκπομπή της στον ALPHA η Κατερίνα Καινούργιου, μιλώντας για το ατύχημά της και δείχνοντας το πόδι της...

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου περιοδικό YOU