Φορτισμένο το κλίμα στο Πρωινό: Συγκράτησε τα δάκρυά του ο Λιάγκας - Τι προηγήθηκε στον αέρα

Άναυδη η Σκορδά με την αντίδρασή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φορτισμένο το κλίμα στο Πρωινό: Συγκράτησε τα δάκρυά του ο Λιάγκας - Τι προηγήθηκε στον αέρα

Καλεσμένος στη σημερινή (2/12) εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος έκανε τον παρουσιαστή να βουρκώσει στον αέρα του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός ηθοποιός, συγκεκριμένα, παντρεύεται το επόμενο καλοκαίρι (δείτε εδώ ακριβώς πότε) και όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε στην σύντρόφό του. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως όταν εκείνος είπε στην αγαπημένη του πως δεν έχει αμάξι και πως δεν είναι νέος, η απάντησή της ήταν «Εσένα θέλω».

Η δήλωση αυτή έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να συγκινηθεί, λέγοντας χαρακτηριστικά στον Γιώργο Σουξέ: «Μπράβο! Μπράβο! Συγκινήθηκα. Ο Γιώργος Σουξές είναι ένας υπέροχος άνθρωπος! Έχει μία υπέροχη καρδιά, είναι ένας γλυκός άνθρωπος και εξαιρετικός ηθοποιός και του αξίζει, του άξιζε που βρήκε τον πραγματικό έρωτα στα 55, στα 60 πόσο είναι».

Η δήλωση του Σουξέ που συγκίνησε τον Λιάγκα

Συντετριμμένος ο Λιάγκας με τα μηνύματα μίσους για τα κιλά του

Τα μηνύματα μίσους που δέχεται στα social media αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής Πρωινό, με την Φαίη Σκορδά να μένει με το στόμα ανοιχτό, καθώς τα άκουγε για πρώτη φορά.

Αφορμή στάθηκε η αναφορά του καλεσμένου τους Αντώνη Λουδάρου στα κιλά του, όταν ανέφερε πως έχει ξεκινήσει διατροφή ξανά και προσπαθεί να χάσει το παραπανίσιο βάρος.

«Είμαι σε δίαιτα, προσπαθώ να χάσω κι άλλο..Θα τα χάσω» τόνισε, με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει μετά το ξέσπασμα του κατά της Μαλέσκου: «Εμένα καθημερινά στο instagram μου στέλνουν μηνύματα.. "Φάλαινα, χοντρέ, γυμνοσάλιαγκα"χαμός..

«Σοβαρά μιλάς τώρα», αναφώνησε η Φαίη Σκορδά.