Κούρκουλου κατά της Λασκαράκη: «Διαφημίζουμε χαρωπά τις γέννες των ζώων μας; Σας παρακαλώ πια»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κούρκουλου κατά της Λασκαράκη: «Διαφημίζουμε χαρωπά τις γέννες των ζώων μας; Σας παρακαλώ πια»

Η Βάσω Λασκαράκη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιας και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Δείτε εδώ το υπέρλαμπρο δέντρο που στόλισε.

Η γνωστή ηθοποιός εδώ και λίγες ημέρες έχει κάνει γνωστό με μια ανάρτησή της πως ο σκύλος της οικογένειάς της γέννησε. Ωστόσο η συγκεκριμένη ανάρτηση έφερε πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

Ανάμεσά τους και η Εριέττα Κούρκουλου και η Κατρίνα Τσάνταλη οι οποίες θέλησαν να τοποθετηθούν κατά της κίνησής της να δημοσιοποιήσει τη γέννα του σκύλου της, καθώς υπάρχουν τόσο αδέσποτα που αναζητούν σπίτι. Μάλιστα, η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να γράψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Δεν τη ξέρω την κοπέλα και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά αλήθεια τώρα, μπορούμε επιτέλους να ενημερωθούμε; Σαπίζουν τόσες ψυχές στα καταφύγια και στον δρόμο και ακόμα διαφημίζουμε τις γέννες των ζώων μας; Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα… Σας παρακαλώ πια!».

Από την άλλη, η Κατρίνα Τσάνταλη επεσήμανε στη Βάσω Λασκαράκη: «Είναι πανέμορφα τα κουτάβια όμως παλεύουμε να περνάμε το μήνυμα της στείρωσης των σκύλων μας για τη δική τους υγεία αλλά και το υπερτεράστιο πρόβλημα αδέσποτων που αντιμετωπίζουμε στη χώρα μας.

Για κάθε ένα από τα σπιτικά κουτάβια που γεννιούνται κλείνει η πόρτα σε ένα αδέσποτο κουτάβι. Παρακαλώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, μην βάζετε τα σκυλάκια σας να γεννούν αν δεν είστε νόμιμοι εκτροφείς».

Οι αναρτήσεις κατά της Βάσως Λασκαράκη

Ανάρτηση - Εριέττας

Ανάρτηση - Τσάνταλη

Κάηκε το καταφύγιο ζώων της Κατρίνας Τσάνταλη στο Πολυδένδρι

Με μία ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του καταφυγίου της στο Instagram, η Κατρίνα Τσάνταλη θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως η φωτιά που «έπληξε» το Πολυδένδρι, έκαψε και τον χώρο όπου φιλοξενούνταν τα ζωάκια.

Όλα τα ζώα του καταφυγίου είναι ασφαλή, ωστόσο η γνωστή επιχειρηματίας δεν έκρυψε την απέραντη θλίψη της για αυτό που συνέβη, ενώ οι φλόγες βρίσκονται στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

«Το καταφύγιο μας επίσημα δεν υπάρχει πια. Τα ζώα μας είναι σε ασφαλές μέρος και αυτό έχει σημασία. Δεν έχουμε λόγια αυτή τη στιγμή. Το μόνο σίγουρο πως θα τα ξανακάνουμε όλα. Συγκεντρωνόμαστε να σώσουμε ότι άλλα ζώα μπορούμε. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις προσευχές. Προσεύχομαι για όλους μας, να περάσει σύντομα αυτός ο εφιάλτης. Καλή δύναμη και καλή τύχη. Κατρίνα», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατρίνα Τσάνταλη στον επίσημο λογαριασμό του καταφυγίου στο Instagram.