Φαίη Σκορδά: Έκανε νωρίτερα την τρίτη δόση του εμβολίου - Ποιος ο λόγος

Το αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Έκανε νωρίτερα την τρίτη δόση του εμβολίου - Ποιος ο λόγος

Μέσα από τη σημερινή (3/12) εκπομπή της, η Φαίη Σκορδά, με αφορμή τη συζήτηση που έκανε με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση για τον εμβολιασμό, αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Πρόσφατα η παρουσιάστρια είχε εξομολογηθεί στον αέρα της εκπομπής της πως πέρασε και δεύτερη φορά COVID ωστόσο δε θέλησε να μιλήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα σε κανέναν.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το εμβόλιο

«Θα έπρεπε να γίνει νωρίτερα η τρίτη δόση, αυτό λένε. Εγώ την τρίτη δόση, πάντως, την έκανα νωρίτερα. Έκανα μόνη μου ένα τεστ αντισωμάτων, είδα ότι δεν είχα και πήγα να κάνω τη δόση. Γιατί η προηγούμενή μου ήταν επειδή είχα νοσήσει, δεν ήταν από εμβόλιο», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Νωρίτερα η Φαίη Σκορδά ξέσπασε κατά του Γιάννη Λιγνάδη

Σήμερα 3/12 στο Πρωινό σχολίασαν την επιστολή που έστειλε ο Γιάννης Λιγνάδης για τον Σωτήρη Χατζάκη μετά τις δηλώσεις που έκανε στην εν λόγω εκπομπή σχετικά με τον αδερφό του, Δημήτρη Λιγνάδη. Στην επιστολή αυτή λοιπόν, αναφέρθηκε και στο πρόσωπο της Φαίη Σκορδά με την ονομασία "κουτόρνιθα¨.

Η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής θέλησε να του απαντήσει, χωρίς ωστόσο να συνεχίζει το θέμα, βάζοντας μια οριστική τελεία.

Η Φαίη Σκορδά αρκέστηκε να πει: «Φαντάζομαι ότι εννοούσε εμένα. Εγώ σαν άνθρωπος, ακόμα και σε αυτό, αναγνωρίζω έναν πόνο και μία στεναχώρια, το οποίο είναι πολύ σεβαστό. Ακόμα και αν...».

Μετά και από την προβολή της απάντησης του Σωτήρη Χατζάκη στον Γιάννη Λιγνάδη, συμπλήρωσε: «Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στην λογική να απαντήσω ούτως ή άλλως. Οφείλω να πω κάτι, ότι ποτέ όλο αυτό το διάστημα δεν έκανα μία ανάρτηση στα προσωπικά μου social. Το κάνω μέσα από την εκπομπή γιατί υπήρχε αυτή η θεματολογία».