Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους Βανδή και Μπισμπίκης - Το γλέντησαν μαζί με τους γονείς του

Πολύ ευχάριστα νέα για το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους Βανδή και Μπισμπίκης - Το γλέντησαν μαζί με τους γονείς του

Μπορεί εμείς να έχουμε μείνει ακόμη στις πρώτες επίσημες εμφανίσεις τους, ωστόσο, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση τους η οποία μετράει μόλις λίγους μήνες.

Έχοντας αποφασίσει να μην κρατούν πλέον κρυφή τη σχέση τους, επόμενο ήταν να... γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου και συγκεκριμένα τους γονείς τους.

Η συνάντηση της Βανδή με τους γονείς του Μπισμπίκη

Σύμφωνα με την εκπομπή «Τι λες τώρα», η Δέσποινα Βανδή πήγε στο Λουτράκι και γνώρισε την οικογένεια του Βασίλη Μπισμπίκη. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο δημοσιογράφος, Στέφανος Κωνσταντινίδης, στην εν λόγω πόλη μένουν οι γονείς και οι συγγενείς του ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, την ημέρα που η αδερφή του είχε γιορτή και γενέθλια, ο ίδιος προσκάλεσε στο οικογενειακό τραπέζι και την αγαπημένη του ώστε να γίνουν οι απαραίτητες γνωριμίες.

Άλλος άνθρωπος πλέον η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη μετά το χωρισμό τους

Όπως πρόδωσε ο λογαριασμός της στο instagram παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ξεκίνησε ένα νέο project, υιοθέτησε μαζί με το παιδί τους ένα αδέσποτο σκυλάκι, ενώ προχώρησε και σε αλλαγή στην εικόνα της, με τις νέες της φωτογραφίες να καθιστούν σαφές πως η πρώην κυρία Μπισμπίκη επιθυμεί να αφήσει για τα καλά πίσω της την παλιά της ζωή.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η κάποτε σύζυγός του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, μετρούν πλέον αρκετούς μήνες χωρισμού. Ο ίδιος έχει ξεκινήσει, μάλιστα, τις επίσημες εμφανίσεις με τη νέα του σύντροφο, Δέσποινα Βανδή, ενώ η πρώην αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, αν και κρατά χαμηλούς τόνους φέρεται να έχει γυρίσει κι αυτή σελίδα στη ζωή της.

Τα σχόλια στο προφίλ της δίνουν και παίρνουν για τη νέα σχέση του συζύγου της, με εκείνη, ωστόσο, να επιλέγει να κρατήσει ουδέτερη στάση.

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη πρώην σύζυγος Βασίλη Μπισμπίκη

Μπισμπίκης διαζύγιο

Να υπενθυμίσουμε πως οι δυο τους μαζί έχουν ένα παιδί και οι σχέσεις τους είναι σε ένα καλό επίπεδο λόγω αυτού...