The Bachelor 2: Η ανάρτηση όλο νόημα του Βασιλάκου για την "εισβολή" της Χαλντέντα στο ριάλιτι

«Παιδιά τι ζώ; Πάω να συνεχίσω τον ύπνο μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Η ανάρτηση όλο νόημα του Βασιλάκου για την

Το χθεσινό 3/12 επεισόδιο του The Bachelor 2 όπου προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, ήταν άκρως καταιγιστικό με τις εξελίξεις. Πιο συγκεκριμένα, η Αντζελίνα Χαλντέντα ήταν μια αιφνίδια "εισβολή" καθώς τάραξε για τα καλά τα νερά στην βίλα.

Η κύρια αφορμή για να ξεκινήσουν οι σφοδρές αντιδράσεις στην βίλα από την μεριά των υπόλοιπων κοριτσιών ήταν όταν η πρώην παίκτρια του ριάλιτι διέκοψε το ατομικό ραντεβού της Γιώτας με τον Αλέξη Παππά.

Από την άλλη, ο πρώην Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος από την θέση του τηλεθεατή αυτή τη φορά θέλησε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από ριάλιτι που παρακολουθούσε αφού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παιδιά τι ζώ; Πάω να συνεχίσω τον ύπνο μου».

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου για την άφιξη της Αντζελίνας Χαλντέντα στο The Bachelor 2

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρήκε την νικήτρια - Αυτή η κοπέλα ταιριάζει με τον Αλέξη

Μπορεί φέτος να μην είναι αυτός ο Bachelor, ωστόσο ο Παναγιώτης Βασιλάκος φαίνεται πως παραμένει φανατικός τηλεθεατής. Μάλιστα, μάντεψε και την κοπέλα που θα βγει φετινή νικήτρια και θα κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Στο χθεσινό (17/9) επεισόδιο που παρακολουθήσαμε, ο Αλέξης πραγματοποιήσε μια φωτογράφιση με θέμα τους μεγάλους κινηματογραφικούς έρωτες. Η χημεία που ξεχώρισε ήταν σίγουρα αυτή του ίδιου με της Γιώτας, οι οποίοι υποδυήθηκαν το ζευγάρι του Notebook.

Μετά λοιπόν την εν λόγω τρυφερή στιγμή, ο Παναγιώτης Βασιλάκος δημοσίευσε την φωτογραφία του Αλέξη και της Γιώτης που φιλιούνται και τόνισε πόσο πολύ ταιριάζουν.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου για τον Αλέξη Παππά και την Γιώτα

 The Bachelor 2 o Παναγιώτης Βασιλάκος βρήκε την νικήτρια