Πρώην παίκτρια του Masterchef έκανε πλαστική στη μύτη και δεν μπορεί να αναπνεύσει

"Νιώθω ένα πλάκωμα στο στήθος, δεν κοιμάμαι καλά το βράδυ, παίρνω συνέχεια χάπια"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρώην παίκτρια του Masterchef έκανε πλαστική στη μύτη και δεν μπορεί να αναπνεύσει

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε το πρωί της Δευτέρας (6/12) η Ασημίνα Ουστάλλι. Η πρώην παίκτρια του Masterchef αναφέρθηκε, λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου ριάλιτι μαγειρικής, στις επεμβάσεις που έκανε στη μύτη της.

Συγκεκριμένα, η νεαρή σεφ αποκάλυψαν πως της δημιούργησαν πολύ μεγαλύτερο προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Οι δηλώσεις της Ουστάλλι για τις πλαστικές στην μύτη της

«Το πρώτο χειρουργείο το έκανα τον Νοέμβριο, όταν είχαμε κλείσει για lockdown. Δεν πέτυχε και δεν είχε πετύχει ούτε η πλαστική. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, ειδικά από το ένα ρουθούνι. Δεν έμπαινε καθόλου αέρας και αυτό με ζόριζε λίγο. Μπήκα μετά από τρεις μήνες για το επόμενο χειρουργείο, το οποίο είναι λάθος να μπεις στο τρίμηνο.

Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και αυτό μου δημιούργησε φύσημα στον πνεύμονα. Νιώθω ένα πλάκωμα στο στήθος, δεν κοιμάμαι καλά το βράδυ, παίρνω συνέχεια χάπια, αγωγές, κορτιζόνες. Επίσης με πιάνουν συνέχεια κρίσεις πανικού. Θέλω να κινηθώ νομικά. Ο γιατρός δεν μου δίνει πίσω τα χρήματα και πρέπει να βγάλω χρήματα για το επόμενο χειρουργείο».

Τι είχε δηλώσει η Ασημίνα Ουστάλλι για την επέμβαση πριν λίγο καιρό

Στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» μίλησε η Ασημίνα Ουστάλλι, η οποία αποκάλυψε την επέμβαση που έκανε στο πρόσωπο της και συγκεκριμένα, στη μύτη της λόγω προβλήματος που είχε.

Όπως έκανε γνωστό η πρώην παίκτρια του MasterChef, είχε διάφραγμα και σπασμένο κόκκαλο με αποτέλεσμα να έπρεπε να κάνει χειρουργείο για να διορθωθεί το πρόβλημα.

«Γενικά, δεν μου αρέσει πολύ να κάθομαι, δεν έχω συνηθίσει, αλλά συνέχεια κάτι κάνω. Έκανα μια επέμβαση στη μύτη μου γιατί είχα διάφραγμα και σπασμένο κόκκαλο. Χρειάζεται να καθίσεις αρκετό καιρό μέσα στο σπίτι γιατί μέχρι να βγάλεις τα ράμματα και να μπορέσεις να αναπνεύσεις κανονικά, θέλει πάνω από μήνα. Είμαι πάρα πολύ πρησμένη ακόμα, έχω μελανιές.

Η προβολή από το MasterChef βοηθάει, ανοίγει πιο γρήγορα η πόρτα για να εξελιχθείς λίγο πιο σύντομα. Δεν είμαστε τηλεοπτικά προϊόντα, ούτε μοντέλα, ούτε ηθοποιοί. Μάγειρες είμαστε, ο χώρος μας είναι στην κουζίνα και στην κουζίνα θα παραμείνουμε. Οι μάγειρες μεταξύ μας γνωρίζουμε ποιοι είναι καλοί και ποιοι όχι στην αγορά.

Θα μου άρεσε να δουλέψω σε εκπομπή με μαγειρικό περιεχόμενο, κάτι που θα μου αρέσει και θα με εκφράζει. Καλά κάνουν τα παιδιά και μαγειρεύουν στην τηλεόραση, εμένα δεν θα μου άρεσε να μαγειρεύω σε πρωινή εκπομπή», λέει η Ασημίνα Ουστάλλι.