Η δημόσια "συγγνώμη" του Γιώργου Καρκά ενάμιση χρόνο μετά από την αποφυλάκισή του

«Δεν μπορείς να βγεις από μία τέτοια περιπέτεια ίδιος και απαράλλακτος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η δημόσια

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Καρκάς. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την πολύκροτη δικαστική υπόθεσή του, τους 16 μήνες που πέρασε στη φυλακή και την αθώωσή του.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καρκά στο Mega Καλημέρα

«Δεν μπορείς να βγεις από μία τέτοια περιπέτεια ίδιος και απαράλλακτος. Από εκεί και έπειτα επέστρεψα στη βάση μου. Άλλαξα προς το καλύτερο, έγινα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Μετά την περιπέτεια οι αγκαλιές άνοιξαν, δεν έκλεισαν, κι αυτό έχει να κάνει με το ιδιαίτερο χαρακτήρα που είχε αυτή η υπόθεση, που είναι αυτό της δημοσιότητας, που προέκυψε από τη θεσμική αλητεία της δημοσιοποίησης των στοιχείων μου».

«Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου και τον εαυτό μου, από κανέναν άλλον. Ήμουν 1,5 χρόνο στη φυλακή και όταν βγήκα ήρθε το lockdown. Αποφυλακίστηκα στις 3/3/2020 και μετά από ένα μήνα μπήκε η χώρα σε lockdown. Είχα αρχίσει να συζητώ για δουλειές, αλλά μπήκε ο κορωνοϊός και μου έκοψε τη φόρα».

"Άδειασε" τη Ζέτα Δούκα - «Δε μπορείς να βγαίνεις με ύφος βιασμένης γιατί σου πέταξαν καρέκλα»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (22/11) ο Γιώργος Καρκάς, ο οποίος δε δίστασε να "αδειάσει" την Ζέτα Δούκα και την εξομολόγηση που έκανε πέρυσι για την κακοποίηση που δέχθηκε από τον Γιώργο Κιμούλη.

«Το #metoo είναι κατά 70% ένα παράνομο πράγμα, ο τρόπος που έγινε. Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιου να βγει να πει ότι έχει κακοποιηθεί χωρίς να έχει πάει πρώτα στον εισαγγελέα να το καταθέσει.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μια μεγάλη μερίδα συναδέλφων λένε ότι τα ήξεραν και ήταν μπροστά. Τι περίμεναν; Τον κορονοϊο; Να ξεφουσκώσουν οι δουλειές και να μην έχει κανένας ανάγκη κανέναν για 1-2σεζόν και να ανοίξουν κάποια στόματα; Εφόσον ήσασταν μπροστά, είστε διπλά ένοχοι. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί τόσοι συνάδελφοι δίνουν τόσες συνεντεύξεις για να πουν πως ήταν η συνεργασία τους με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη. Δουλειές δεν έχετε;

Δε μπορείς να μου βγαίνεις με το ύφος βιασμένης να μου πεις ότι σου πέταξαν καρέκλα πριν έντεκα χρόνια. Αν σου πέταξαν την καρέκλα, καλώς να το πεις και να σηκωθείς να φύγεις εκείνη την ώρα. Το να βγεις να το πεις αμέσως μετά την κατάθεση ψυχής της Σοφίας Μπεκατώρου και να βγεις να πεις για την καρέκλα…

Έχει προφυλακιστεί όποιος ήταν να προφυλακιστεί αν υποθέσουμε ότι ήταν επικίνδυνος για την κοινωνία, δεν είναι πια γιατί είναι στη φυλακή. Από εκεί και πέρα το ράβουμε και το βουλώνουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρκάς.