Σε εκδήλωση χωρίς εσώρουχα πρώην παίκτρια του The Bachelor 2 - Το βαθύ σκίσιμο στο φόρεμα

Ξεπέρασε κάθε φαντασία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε εκδήλωση χωρίς εσώρουχα πρώην παίκτρια του The Bachelor 2 - Το βαθύ σκίσιμο στο φόρεμα

Δεν είναι λίγες οι φορές που παίκτριες του φετινού The Bachelor βρίσκονται πρωταγωνίστριες σε αρκετά ακατάλληλα πλάνα, τα οποία ο ALPHA δεν διστάζει να προβάλλει. Μάλιστα, μια από αυτές, μετά την αποχώρησή της, θέλησε να παρευρεθεί σε μια δημόσια εκδήλωση, με ένα αρκετά θα λέγαμε αποκαλυπτικό φόρεμα.

Ο λόγος για την Αθηνά, την ωμοφάγο της παρέας, η οποία μέσα στη βίλα λίγες φορές είχε προκαλέσει και δημιουργήσει εντάσεις, με τους περισσότερους να απορούν για τον λόγο υπάρξης της σε ένα τέτοιο ριάλιτι.

Η ίδια λοιπόν, αφού επέστρεψε στην καθημερινότητά της, συναντήθηκε με τις πρώην συμπαίκτριες της και έδωσαν το παρών σε μια εκδήλωση, με τον πι-αρ μάνατζερ Νεκτάριο Σκαμνάκη, με τον οποίο και φωτογραφήθηκαν.

Όπως λοιπόν βλέπουμε στις φωτογραφίες, η Αθηνά επέλεξε να μην φορέσει καθόλου εσώρουχο, παρόλο που το φόρεμα της ήταν αρκετό διαφανές και αποκαλυπτικό.

Προφανέστατα, λοιπόν, τράβηξε όλα τα βλέμματα...

Η εμφάνιση της Αθηνάς από το The Bachelor 2 χωρίς εσώρουχο

Αθηνά από το The Bachelor 2 σε εκδήλωση χωρίς εσώρουχο

Πρώην παίκτρια του The Bachelor 2 εμφανίστηκε σε εκδήλωση χωρίς εσώρουχο

Η πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Σίνδου μετά την αποχώρηση της από την βίλα

Τα όρια έχουν στενέψει στο The Bachelor, αφού βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τον τελικό κι ο Αλέξης Παππάς δυσκολεύεται στο να επιλέξει ποια κοπέλα θα αποχωρήσει από αυτές που έχουν απομείνει. Χθες ωστόσο 4/12, η κοπέλα που δεν κατάφερε να μπει στην καρδιά του και έπρεπε να αποχωρήσει από την βίλα, ήταν η Αθηνά που πρόσφατα έφαγε μεγάλο bullying απο τις υπόλοιπες κοπέλες.

Μετά λοιπόν την επιστροφή στο σπίτι της, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους την στήριξαν όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

«So comes snow after fire, and even dragons have their ending!”

Ακόμα και αν το ταξίδι στο @thebachelorgr έφτασε στο τέλος του, το ταξίδι της ζωής είναι ατελείωτο. Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά η διαδρομή. Η χαρά δεν βρίσκεται στον τερματισμό αλλά στη συμμετοχή. Στόχευε στον ουρανό, περπάτησε αργά και απόλαυσε το κάθε σου βήμα. Είναι αυτό το μικρό βήμα μαζί με όλα τα υπόλοιπα που θα ολοκληρώσουν το ταξίδι σου.

Το ταξίδι αυτό λοιπόν ήταν μια μοναδική εμπειρία και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν μέρος του. Και ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον κόσμο σε όλους εσάς δηλαδή που με παρακολουθείτε, έχετε στείλει και στηρίξει.

Με συγκινήσατε υπόσχομαι να κρατήσω το ενδιαφέρον σας και να προσπαθήσω να κάνω την καθημερινότητα σας λίγο πιο ευχάριστη . Να θυμάστε είστε όλοι υπέροχοι, ολοκληρωμένοι και μοναδικοί ακριβώς όπως είστε. Εάν θέλετε να αλλάξετε το οτιδήποτε ή υπάρχει κάτι με το οποίο δεν είστε ευχαριστημένοι, απλά κάντε το πρώτο βήμα και το δικό σας ταξίδι για να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε μόλις άρχισε ! Σας αγαπώ».